Brøndby vil ikke betragtes som guldkandidat

- Vi har ramt en god stime og vil gøre alt for at vinde over FCK, siger Thomas Frank, der holder sig til klubbens målsætning om top-3

2,18 point i snit pr. kamp over de seneste 11 spillerunder.

Der er i sandhed guldglimmer over det, Brøndby har leveret de seneste måneder, hvor holdet kun har tabt én kamp – 1-4 mod AaB på udebane.  

Brøndby-maskinen kører for fulde omdrejninger. Specielt efter anfører Thomas Kahlenberg har fundet storformen, og Rodolph Austin er faldet til på den defensive midtbane.

På trods af den fine formkurve bevarer Thomas Frank jordforbindelsen. Der er ingen grund til at ryge i drømmeland og tale om guld på nuværende tidspunkt.

- Vi har lige nu en stor tro på tingene, fordi vi har fået meget selvtillid og ramt en stabil kurve. Men derfor ændrer vi ikke vores målsætning om top-3, forklarer Thomas Frank.

Her er Superligaens bedste super-sub

- Hvis I vinder på søndag, er I kun tre point fra førstepladsen. Så vil I vel være guldkandidater?

- Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at slå FCK endnu engang i denne sæson. Vi er stærkere nu, end da vi besejrede dem i september. Vi har en stærk tro på, vi kan gøre det igen. Derfor betragter vi os ikke som guldkandidater. Skal du være det, kræver det stabilitet over en lang periode, forklarer Thomas Frank.

Han erkender, at det har haft afgørende betydning for holdets fremgang, at Thomas Kahlenberg er kommet tilbage og hurtigt har fundet sig godt til rette.

- ’Kalle’ er nøglen til den måde, vi gerne vil spille på. Han har været afgørende for os, og det er meget positivt at se, hvor højt et niveau, han har ramt, påpeger Thomas Frank.