Annonce:
Annonce:

Brøndby vil låne stadion: Her er kravet fra konkurrenterne

- Vores politik er klar og gælder for alle – et tilbud, som SønderjyskE har benyttet sig af, siger FC Nordsjællands sportsdirektør, Carsten V. Jensen

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Brøndby IF

Forholdet mellem FC Nordsjælland og Brøndby er ikke lige frem til kindkys og glade håndtryk i disse dage. Det er tæt på frysepunktet forud for de to klubbers indbyrdes opgør søndag i Farum.

Brøndby ville gerne låne eller leje FC Nordsjællands hjemmebane en enkelt gang forud for opgøret, fordi FC Nordsjælland inden for den seneste tid har fået anlagt nyt kunstgræs, som Brøndby ikke tidligere har spillet på.

Men FC Nordsjælland krævede overnatning for hele spillertruppen på hotellet ved stadion, hvis Brøndby skulle træne på stadionbanen forud for søndagens kamp.

Altså en udgift i omegnen af 30.000 kr., fordi Alexander Zorniger ønskede at træne på det nye underlag forud for opgøret.

Annonce:

- Det er korrekt, at vi tidligere på efteråret har været i kontakt med FC Nordsjælland om at træne en enkelt gang på deres nye kunstgræsbane som optakt til kampen på søndag, men det har ikke vist sig at være muligt, siger Brøndbys kommunikationschef, Christian Schultz.

Han tilføjer:

- Hvis FC Nordsjælland havde afvist vores ønske af sportslige hensyn, så ville vi ikke have blinket, men at stille krav om, at skulle indkvartere hele vores Superliga-trup og dertilhørende trænerstab med fuld forplejning og overnatning på deres stadionhotel, blot for at få lov til at træne en enkelt gang på deres bane på lørdag, ja, det virker lidt ude af proportioner.

Kamil Wilczek og Teemu Pukki når ikke at træne på kampbanen i Farum før søndagens kamp. Foto: Lars Poulsen
Kamil Wilczek og Teemu Pukki når ikke at træne på kampbanen i Farum før søndagens kamp. Foto: Lars Poulsen
 

- Men det er deres valg og det må vi respektere. Nu glæder vi os bare til at spille kampen på søndag, foran de mange Brøndby-fans, som altid fylder lægterne godt op på FC Nordsjællands stadion, uddyber kommunikationschefen overfor Ekstra Bladet.

Samme forhold for alle
I FC Nordsjælland er man helt uforstående overfor kritikken fra Brøndby.

Annonce:

Tidligere på efteråret tog SønderjyskE mod tilbuddet fra FC Nordsjælland, hvor truppen var indkvarteret på hotellet og trænede dagen før kampen på Farum Park.

- Det overrasker os, at Brøndby har en forventning om, at vi uden videre stiller vores stadion-bane til deres rådighed, det synes vi er lidt mærkværdigt. Hvis det er en norm, de gerne ser indført i dansk fodbold, må de meget gerne gå forrest og selv tilbyde modstandere træning på deres egen stadion-bane, dagen inden kamp.

- Men hvis de virkelig finder det afgørende for dem, så kan de få nøjagtig samme mulighed, hvilket de har fået, som alle andre besøgende hold i Right to Dream Park, nemlig ved at booke sig ind på vores hotel. Vores politik er klar og gælder for alle, et tilbud som SønderjyskE i øvrigt gjorde brug af, siger sportsdirektør Carsten V. Jensen.

Tøffe: Brøndby skal svare på to spørgsmål

Fabelagtig FCN-lejesvend forværrer Esbjergs krise

Brøndby-bomber ramte mig i hovedet: Det reddede mit liv

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Svulster og skandaler trives i tavshed
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: