Brøndby'er 'pisseirriteret' over nyindkøb

Frederik Holst er ikke tilfreds med klubbens nyeste indkøb af den direkte konkurrent Johan Larsson

Holst kan se frem til mere tid på bænken i foråret (Foto: Canon CPS)
Holst kan se frem til mere tid på bænken i foråret (Foto: Canon CPS)

På transfervinduets sidste dag sikrede Brøndby sig en markant tilgang, da klubben underskrev en kontrakt med den svenske højre back Johan Larsson.

Anfører i sin tidligere svenske klub Elfsborg. Kåret til årets forsvarer i Allsvenskan 2014 og med foreløbig tre landskampe for Sverige.

En mand med sådan et CV er bestemt ikke købt til bænken. Brøndby kaldte ham selv en klassespiller, da de offentliggjorde aftalen, og var mere end tilfredse med investeringen.

Frederik Holst kommer sandsynligvis til at bruge mere tid på bænken fremover. (Foto: POLFOTO) Brøndby Ny Brøndby-spiller presser stortalent ud

Men naturligvis vakte Larssons ankomst ikke begejstring hele vejen rundt på Vestegnen. Hans nærmeste konkurrent, Frederik Holst, delte ikke klubbens begejstring.

- Det er pisse irriterende, må jeg være ærlig at sige. Jeg ved jo godt, at når klubben henter en spiller ind med sådan et CV, så betyder det, at jeg skal sidde på bænken.

- Jeg har ikke fået snakket med Thomas Frank om det, efter han blev hentet. Men jeg kan da godt selv regne ud, at når en spiller som ham hentes ind, står han foran i køen, sagde Holst for et par dage siden til bold.dk.

Brøndby Nu starter jagten: Sådan håndterer Brøndby-træner presset

Holst undrede sig over købet, fordi han selv følte, han ramte et godt niveau i efteråret.

- Det er mit indtryk, der har været fin tilfredshed med mig, men det har åbenbart ikke været godt nok. Jeg synes selv, efteråret er gået godt. Men det har åbenbart ikke været godt nok i nogens øjne, og det er selvfølgelig irriterende, lød det fra Holst.

Den unge Brøndbyback står foran et vigtigt forår, fordi han fortsat har muligheden for at komme til sommerens U21-EM. Men det kræver naturligvis spilletid, og den unge Brøndby'er er da også indstillet på at tage kampen op, og til sit eget held er han en spiller, der kan begå sig på flere positioner.

Johan Larsson skifter til Brøndby (Foto: Zuma Press) Brøndby Jubel i Brøndby: Henter landsholdsspiller

Overfor klubbens egen hjemmeside forklarer Holst nu, at han fortsat vil fokusere på at levere hver eneste dag.

- Jeg var lidt ramt, lige da en stærk spiller som Johan blev hentet ind. Det vil jeg ikke lægge skjul på, men nu er der gået nogle dage, og så er jeg videre. Alle, der kender mig, ved, hvad jeg står for, og det er knaldhårdt arbejde. Det har jeg tænkt mig at fortsætte. Jeg vil gøre, som jeg altid har gjort, nemlig fokusere på at levere hver dag, siger Frederik Holst.

Brøndby åbner Superligaforåret med en udebanekamp mod AaB 22. februar. Efter alt at dømme bliver det med Johan Larsson på højrebacken.

0 kommentarer
Vis kommentarer