Annonce:
Annonce:

Brøndbys næste guldfugl har bud fra storklubber

Klubber fra Serie A og Premier League har haft kig på den 14-årige spiller

Måske får Nørrestrand ikke Superliga-debut, før han er smuttet til det store udland (Foto: Tv3 Sport)
Måske får Nørrestrand ikke Superliga-debut, før han er smuttet til det store udland (Foto: Tv3 Sport)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Brøndby IF

14-årige Frederik Nørrestrand kan først få en professionel kontrakt, når han rammer sin næste fødselsdag den 14. november. Alt tyder på, at det bliver hos Brøndby, selvom der er bud efter højrebacken fra nogle af fodboldens giganter.

Store klubber som Juventus, Roma, Manchester City og Sunderland har nemlig kigget på danskeren. Derudover skulle Arsenal have besigtiget ham, da han spillede med U16-landsholdet mod Ungarn tilbage i september.

Skulle Brøndby skrive under med ham, så kan han dog stadig blive endnu en i rækken af store Brøndby-talenter, der smutter, før de har fået Superliga-debut. Spillere som Andreas Christensen, Jannik Vestergaard, Nicolai Boilesen og Pierre Emile Højbjerg har alle taget denne vej. 

Annonce:

Udvikling i fokus
Men trods interessen fra klubberne på de store adresser, så forbliver den unge mand formentlig Brøndby-spiller lidt endnu. Det fortæller Nørrestrands rådgiver, Nudi Ghelam, til Ekstra Bladet.

- Vi har set, at Brøndby har lavet mange gode talenter og gjort mange til Superliga-spillere. De har givet debut til unge spillere, og de henter ikke andre, hvis de har unge spillere, der kan klare opgaven, lyder det Ghelam.

- De har en rigtig god plan for ham, og det er noget, han og familien går meget op i. Der har været mange gode tilbud til ham, men vi tror på, at han kan udvikle sig rigtig godt i Brøndby.

Artiklen fortsætter under billedet

Torsdag trænede Nørrestrand med førsteholdstruppen, der selvfølgelig var decimeret på grund af landsholdsfodbolden, hvor Brøndby har mange repræsentanter.

- Han har allerede trænet med hos Brøndbys førstehold, og han har taget nogle store spring dette år, siger Nørrestrands rådgiver.

Nørrestrand optræder normalt på klubbens U17-hold.

Olsens miniputter skal bremse Ronaldo: Vi tror sgu på det!

Pas på, Danmark: Han er livsfarlig

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Margrethe mangler mio. - vi må hjælpe
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: