Brøndbys 'plaffeminister': Sådan ordner vi de grækere

- Det bliver afgørende, hvis vi formår at score mod dem i aften, mener Ronnie Schwartz

Ronnie Schwartz har før prøvet at besejre PAOK. (Foto: Claus Bonnerup)
Ronnie Schwartz har før prøvet at besejre PAOK. (Foto: Claus Bonnerup)

THESSALONIKI (Ekstra Bladet): Ronnie Schwartz har gode minder mod PAOK FC.

Brøndby-lejesvenden spillede mod den græske storklub sidste sæson med sin franske klub Guingamp, hvor det blev til sejre i begge opgør i Europa League-gruppespillet.

Ronnie Schwartz var dog kun på banen i hjemmekampen, som Guingamp vandt med 2-0. I Grækenland sad han på tribunen og oplevede de vilde og entusiastiske fans fra nærmeste hold, da hans franske klub vandt 2-1 på udebane.

Se også: Brøndby kan spolere Arnesens drøm

Se også: Brøndby kan spolere Arnesens drøm - Deres fans er frygtet og berygtet. Det lever med i, hvad der foregår på banen, siger Ronnie Schwartz, der sagtens kan blive en joker som Thomas Frank kan smide ind efter pausen.

- Jeg tror, det bliver afgørende for vores muligheder, om vi scorer. Sker det vil vi have et fantastisk udgangspunkt før returkampen om én uge, siger Ronnie Schwartz.

Se også: Kæmpe-karantæner efter Brøndby-overfald

Han er tryg ved, at en del på Brøndby-mandskabet trods alt har prøvet noget før, så det ikke er en samling unge, uprøvede drenge, Thomas Frank sender på banen.

- Vi har helt sikkert en chance mod det hold. Men det vigtigste for os er, at vi får et godt resultat med hjem til Danmark, påpeger han.

  Se også: 30 millioner på spil for Brøndby i aften

Her sikrer Ronnie Schwartz point i overtiden:

8 kommentarer
Vis kommentarer