Brøndbys plan: Sparer et par mand mod PAOK

- Vi sælger ikke kampen, men det er klart, at opgøret mod FCN søndag er vigtigere for os, erkender Thomas Frank

Daniel Agger er en af dem, der kan blive sparet i torsdagens Europa Cup-kamp, fordi søndagens kamp mod FC Nordsjælland har højere prioritet. (Foto: Jonas Olufsson)
Daniel Agger er en af dem, der kan blive sparet i torsdagens Europa Cup-kamp, fordi søndagens kamp mod FC Nordsjælland har højere prioritet. (Foto: Jonas Olufsson)

Thomas Frank er parat til at spare et par spillere i torsdagens Europa League-kvalifikation mod PAOK FC, fordi det reelt er afgjort, at Brøndby oven på 0-5 lussingen fuldstændig har udspillet sin rolle i forhold til gruppespillet.

- Men det er vigtigt at forholde sig til, at der står stolthed og ære på spil for os. Vi skal bevise, vi kan være med på det her niveau. Når man er i fjerde runde, spiller man for at komme i gruppespillet. Vi er bitre over, at den mulighed ikke eksisterer nu, siger Brøndby-træneren.

Han erkender dog, at kampen søndag mod FC Nordsjælland har højeste prioritet i det samlede regnskab. Derfor ligger det i kortene, at et par af de etablerede spillere bliver sparet torsdag aften på Brøndby Stadion.

Se også: Brøndby smækker pengekassen i  

Hellere tabe torsdag end søndag
- Superligaen er vigtigere end opgøret mod PAOK. Jeg kan godt forestille mig, at jeg kommer til at spare én eller måske to mand, siger Thomas Frank, der endnu ikke har besluttet, hvem han lader sidde over.

- Vi er nødt til at tænke os godt om. Friskhed hos spillerne er afgørende. Jeg overvejer, om jeg skal spare Daniel Agger. Men jeg skal også kigge på dem, der har spillet rigtig meget. Det kunne være en Teemu Pukki, der har spillet mange kampe allerede på nuværende tidspunkt. Den beslutning venter jeg med at træffe til onsdag, forklarer Thomas Frank, der efter søndagens opgør mod FC Nordsjælland kan se tilbage på 13 kampe den seneste halvanden måned.

Se også: Hradecky på Rundens Hold i Bundesligaen

Brøndby-træneren afviser dog, at der kommer til at ske markante udskiftninger til torsdag.

- I kommer ikke til at se 11 nye. Men det er klart, at jeg hellere vil tabe 1-2 på torsdag frem for i søndagens kamp.

- Men efter 0-5 nederlaget er det helt afgørende for os, at vi leverer en god indsats mod PAOK FC. Stoltheden og æren er vigtig at tænke på i det samlede billede, siger Thomas Frank.

Se også: Brøndby-træner efter græske smæk: Derfor gik det galt

82 kommentarer
Vis kommentarer