Brøndbys pokalhelt: - Jeg rammer normalt ikke en skid

Christian Nørgaard har mistet troen på, at han kommer med til VM i Rusland. DM-guld og en pokaltitel fylder mere i midtbanespillerens tanker, som også var godt tilfreds med sit forrygende sejrsmål torsdag aften

HADERSLEV (Ekstra Bladet): Christian Nørgaard blev nok engang helten for Brøndby, da han hamrede sejrsmålet ind i pokalkvartfinalen mod SønderjyskE fra 30-35 meters afstand.

Men selv om opturen for det defensive anker på Brøndbys midtbane tilsyneladende ingen ende vil tage, så var Christian Nørgaard ikke blandt Åge Hareides udvalgte, da det danske landshold i sidste måned varmede op til VM mod Panama og Chile.

Hidsig kamp om VM-billetten: De slås om de få VM-pladser

Den manglende udtagelse så tæt på VM i Rusland har fået Christian Nørgaard til at sløjfe drømmene om sommerens slutrunde.

- Jeg tænker slet ikke på landsholdet lige nu. Det er sagt med hånden på hjertet. Hvis det endelig skulle have været, så skulle jeg have været med til den seneste landsholdssamling, men eftersom jeg ikke blev udtaget, så er Rusland så godt som væk for mit vedkommende. Det er nok realiteten, men sådan er det.

doc6zl2hozf6ivfzf4kdf8.jpg 

- Jeg fokuserer på de spændende ting, vi har gang i i Brøndby, og nu har vi stadig mulighed for at vinde både Superligaen og pokalturneringen. Det får al fokus, og hvis VM på en eller anden måde skulle blive aktuelt, så tager jeg meget gerne det med. Men jeg tror, den mulighed er forpasset, sagde Christian Nørgaard uden den mindste skuffelse i stemmen.

Det er selvfølgelig også svært at finde skuffelsen frem, når man lige har afgjort en intens pokalkvartfinale med et regulært drømmedrøn fra distancen med få minutter tilbage af den forlængede spilletid.

- Jeg ramte den overraskende godt, for jeg rammer normalt ikke en skid til træning, men det er jo ligegyldigt, når den så sidder der på de vigtige tidspunkter. Det var en fed følelse at fejre målet med fansene og gutterne. Det var helt enestående.

- Det er meget sigende for vores hold lige nu, at vi vinder kampe som denne, der kunne have gået begge veje. SønderjyskE spillede en god kamp, men vi havde den afgørende kvalitet, da det gjaldt. Nu skal vi holde fast i det momentum, lød det fra en lykkelig Christian Nørgaard.

Sjældent syn: Brøndby-stjerne lynklippet under pokalgyser