Brøndbys store transferkup: Snupper Pukkis afløser helt gratis

Pokalvinderne henter kroat i Dubai på en fri transfer

Her scorer Ante Erceg mod Brøndby.

Der var ærgrelse og bekymring, da det ikke lykkedes Brøndby at forlænge kontakten med den finske måltyv Teemu Pukki.

I den forgangne sæson nettede finnen 17 gang i Superligaen, og den slags spillere er som regel temmelig dyre at erstatte, men nu har Brøndby og sportsdirektør Troels Bech lavet det, der kun kan beskrives om en rigtig god forretning.

Ante Erceg har allerede været i aktion  på Brøndby Stadion. Dengang var det dog i Hajduk Split-trøjen. Foto: Jens Dresling
Ante Erceg har allerede været i aktion på Brøndby Stadion. Dengang var det dog i Hajduk Split-trøjen. Foto: Jens Dresling
 

Onsdag meddeler Vestegns-klubben nemlig, at man henter kroatiske Ante Erceg i Dubai-klubben Shahab Al-Ahli på en fireårig aftale, efter at han fangede opmærksomheden i Brøndby, da han sidste år sendte Vestegns-klubben ud af Europa League-kvalifikationens tredje runde med to scoringer for Hajduk Split.

- Vi er utrolig glade for, at Ante Erceg bliver en del af Brøndby IF’s offensiv. Vi har fulgt Ante i det sidste års tid og scoutet ham vældig grundigt, så vi ved, hvad vi får. Og så mærkede vi jo på egen krop hvor kynisk en målscorer, han er, da vi mødte Hajduk Split sidste sommer. Som angriber er han hurtig og meget aggressiv i sit presspil, og så er han god afslutter, som gør tingene færdige, siger Troels Bech til klubbens hjemmeside.

-  Der var snak sidste sommer om Ante efter hans to kampe imod os, men økonomisk var det slet ikke en mulighed for os. Vi har nogle klare rammer for vores økonomiske ageren, og dem går vi ikke på kompromis med. At Ante nu kommer til Brøndby IF på en fri transfer, var derfor heller ikke sket, hvis Ante ikke selv havde haft et stort ønske om at komme til Brøndby.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger havde Hajduk Split hængt et prisskilt på 12 mio. kroner om halsen, og det spændte altså i første omgang ben for et skifte til dansk fodbold.

Siden skiftede Erceg så til Shahab Al-Ahli, og her har man ikke krævet en overgangssum for kroaten, som altså skifter til Brøndby helt gratis.

Ante Erceg, der var i Parken som tilskuer, da Brøndby besejrede Silkeborg i pokafinalen, får efter eget ønske nummer 50 bag på trøjen.

- Jeg ville rigtig gerne til Brøndby IF, som jeg har holdt øje med, siden jeg spillede mod dem med Hajduk Split. Jeg kan godt lide den aggressive og angrebsivrige stil, som Zorniger står for, fortæller angriberen.

Konkurrence til Brøndby: Polske mestre jagter Jung

Smed guldet i drama: Her er Brøndbys nye målsætning

Efter Superliga-mareridt: Nu er der godt nyt til Brøndby

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Himmelråbende åndssvagt, at vi først ophæver restriktionerne på tirsdag