Brokker sig aldrig: Brøndby forlænger med veteranen

Martin Albrechtsen får forlænget sin aftale på Vestegnen

Martin Albrechtsen får forlænget sin aftale med Brøndby. Den 36-årige stoppers aftale udløber først i 2017. (Foto: Jens Dresling)
Martin Albrechtsen får forlænget sin aftale med Brøndby. Den 36-årige stoppers aftale udløber først i 2017. (Foto: Jens Dresling)

Han er fyldt 36 år, men langtfra færdig med topfodbold.

Martin Albrechtsen har mod på mere. Han fortsætter karrieren på topplan i Superligaen den kommende sæson.

Ekstra Bladet erfarer, at en kontraktforlængelse med Brøndby er nært forestående.

Der bliver tale om en etårig forlængelse for den stabile midtstopper, der i sin tid blev hentet som en gardering til bagkæden, men siden udviklede sig til en nøglespiller og fast makker til Daniel Agger.

Vil spille søndag
Til trods for den fremskredne alder er Albrechtsen veltrænet, en af truppens stærkeste duelspillere og så er han en type, der aldrig brokker sig uanset, hvilken position han har i truppen.

Martin Albrechtsen fik en håndskade i vinterpausen og var derfor ikke med i de første forårskampe. Han kom for nylig tilbage, men måtte udgå med en skade i baglåret i sidste uges pokalkamp mod FC København.

Men skaden er ikke alvorlig. Onsdag var han tilbage på træningsbanen i Brøndby, hvor det gik godt.

- Jeg satser stærkt på at være i spil til kampen på søndag i Parken. Jeg mærkede intet til lægskaden på træningsbanen, siger Martin Albrechtsen og slår fast:

- Jeg ved ikke, hvordan træneren prioriterer, men som spiller har jeg ingen problemer med at sætte mig op til de kampe mod FCK. Det er jo den slags kampe man glæder sig ekstra meget til, påpeger han.

Positive nyheder kom der også på træningsbanen i form af Daniel Aggers deltagelse.

Viceanføreren ser ud til at være klar igen, efter den forstrækning i baglåret han pådrog sig mod FC Midtjylland.

- Daniel blev testet onsdag, og det gik fint. Vi bygger lidt mere på torsdag og ser om det fortsat er positivt, siger Auri Skarbalius, der ikke vil ud med, om han søndag mod FCK sparer spillere, fordi onsdagens pokalsemifinale ligeledes mod FCK er sæsonens vigtigste kamp.

Brøndby dropper målsætningen om guld i 2018. En bæredygtig strategi skal i stedet sikre klubbens fremtid i toppen af dansk fodbold. (Foto: Claus Bonnerup) Brøndby Brøndby nedjusterer forventningerne: Guldsnak udskudt

Austin fik slag på knæet
Han risikerer at undvære Rodolph Austin, der onsdag forlod træningen i utide.

Han forlod træningen med is på højre knæ efter et sammenstød med Christian Nørgaard.

Uheldet skete under en spiløvelse, hvor de to stødte sammen. Austin slog sit højre knæ og måtte straks trække sig ud af træningen.

Den 30-årige midtbanespiller blev straks tilset og fik is på knæet. Kort efter forlod han humpende og lettere nedslået træningsbanen.

- Jeg løb sammen med Christian Nørgaard og fik et slag på knæet. Nu skal jeg undersøges. Men det er meget frustrerende, det her, siger Rodolph Austin til Ekstra Bladet.

I søndags sad han ude mod OB, fordi han havde problemer med sit venstre knæ. Under onsdagens træning var det højre knæ, han fik et slag på.

26 kommentarer
Vis kommentarer