Bruun om Terry-rygter: Englændere aner ikke, hvem Brøndby er

Fodboldeksperten Morten Bruun har svært ved at se John Terry som Brøndby-træner. Alligevel hæfter han sig ved oddsene, og hovedpersonens egne udtalelser

John Terry har altid været en lederskikkelse. Men dur han som træner? Og er der mulighed for, at han ender på Vestegnen? (Foto: AP)
John Terry har altid været en lederskikkelse. Men dur han som træner? Og er der mulighed for, at han ender på Vestegnen? (Foto: AP)

Det begyndte som en stor, fed joke; John Terry som ny Brøndby-træner fra sommer. Det er - trods alt - stadig ikke blevet en realitet, men Danske spil er gået fra odds 40 til 3,75 på fem dage.

Det odds finder fodboldeksperten Morten Bruun helt vildt.

- Det får os da til at spærre øjnene op. De her bookingfirmaer plejer jo at have fingrene på pulsen. Og havde det være Paul Scholes, der blev rygtet til Brøndby var oddset formentlig langt højere, siger Bruun til Ekstra Bladet.

Danske Spil vurderer, at John Terry kan være i spil som Brøndby-træner, selvom de også kalder det et langskud. (Foto: AP) Brøndby - 10. mar. 2016 - kl. 00:00 Bookmaker: Bech-forhold kan gøre Terry til Brøndby-træner

Bruun mener, at det påståede venskab mellem Terry og Jan Bech Andersen i Brøndby kan spille en lille rolle. Alligevel tror han ikke særligt meget på, at det bliver en realitet.

- Han har ganske vist erklæret, at han vil være manager en dag. Men han har ingen trænererfaring, siger Burun pg uddyber, hvorfor Terry som Brøndby-træner er så usandsynligt.

- Jeg ville ikke rådgive ham til at tage til Brøndby. For den danske liga er så langt væk fra englændernes bevidsthed. Det kan godt være, at folk tænker, at Brøndby er større end Huddersfield fra The Championship, men folk i England aner ikke, om Brøndby ligger i Sverige, Norge eller Danmark.

John Terry begyndte i februar at følge Brøndby på Instagram. Så startede rygterne.

Bruun mener, at Terry først skal bevise sig i England, hvis han vil have en god karriere som manager.

- Hvis han vælger en League One-klub eller en Championship-klub, så er han ligesom inde i loopet derovre, og så lægger de mærke til ham.

Skulle det utænkelige alligevel ske, så vil det i følge Bruun være noget af det vildeste nogensinde i dansk fodbolds historie.

- Det vil jo være et kæmpemæssigt PR-scoop. Terry er en af de største skikkelser i engelsk fodbold og har været anfører for Chelsea i en menneskealder. Det svarer jo lidt til, da Bobby Moore spillede i Herning Fremad tilbage i 1978. Ham ville jeg godt have spillet imod, griner Bruun.

35-årige John Terry skal dog først påbegynde en træneruddannelse, før han kan få dispensation til at træne i DBU-regi.

Ekstra Bladets egen journalist, Mads Glenn Wehlast, der følger Brøndby tæt, giver ikke meget for rygterne.

Hør selv samme Mads Glenn Wehlast udtale sig uddybende i Ekstra Bladets tv-studie

John Terry er Danske Spils klare favorit til at blive ny Brøndby-træner. Og det skyldes blandt andet et stort engelsk medies skriverier. (Foto: AP/Kirsty Wigglesworth) Superligaen - 14. mar. 2016 - kl. 17:53 Bookmaker: Derfor er Terry storfavorit til Brøndby-sædet

Se også: Medie: Chelsea-ikon kan blive Brøndby-træner

34 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere