Budkrig på vej: Flere klubber meldes interesserede i Brøndby-stjerne

Ikke kun Anderlecht er interesseret i danske Frederik Rønnow, nu melder også Genk sig interesseret, ligesom tyske Stuttgart er aktuel, som Ekstra Bladet tidligere har skrevet

Den danske landsholdsmålmand Frederik Rønnow spillede en fremragende landskamp tirsdag aften mod Tyskland, og den 24-årige Brøndby-keeper har i den grad vist sig frem for interesserede bejlere.

Anderlecht var på plads til landskampen og så altså ved selvsyn, hvor godt Brøndby-keeperen præsterede, og det lader til, at klubben skal agere hurtigt, hvis det skal ende med en transfer.

For de gode præstationer fra Rønnow, der lørdag står på mål i VM-kvalifikationen mod Kasakhstan, får nu flere klubber til at melde deres interesse, og det kan måske ende med en regulær budkrig på målmanden, der har to år igen af sin aftale med Brøndby.

Rønnow på vej på banen for Danmark i landskampen mod Tyskland. Foto: Lars Poulsen
Rønnow på vej på banen for Danmark i landskampen mod Tyskland. Foto: Lars Poulsen
 

Således fortæller det normalt velinformerede belgiske medie Het Laaste Nieuws, at endnu en belgisk klub har meldt sig ind i kampen om Rønnow. Der skal være tale om Genk, der i denne sæson nåede frem til kvartfinalen i Europa League. Og det bliver altså interessant at se, om Brøndby kan presse prisen op på målmanden med den store interesse, der angiveligt er.

Ekstra Bladet har tidligere afsløret, at også tyske Stuttgart, der rykkede op i Bundesligaen i denne sæson, er interesseret, og ligesom med Anderlecht var den tyske klub på plads for at besigtige Danmarks landskamp mod Tyskland i tirsdags.

Samtidig skal Anderlecht have erkendt, at det ikke bliver muligt at hente Matz Sels tilbage fra Newcastle - muligvis på grund af lønnen. Den belgiske målmand blev for et år siden solgt til Newcastle, men efter en hæderlig start begyndte keeperen at lave fejl og have store problemer i feltet, og så var det i stedet Karl Darlow og Rob Elliot, der vogtede målet.

Foto: Lars Poulsen
Foto: Lars Poulsen
 

Dermed er Anderlechts store emne på målmandspositionen altså Frederik Rønnow - ligesom det lader til at være det med Genk og Stuttgart.

Ifølge det belgiske medie koster målmanden to millioner euro - svarende til 15 millioner danske kroner. Brøndby solgte i sin tid Lukas Hradecky for 18 mio. kr. til tyske Eintracht Frankfurt, og det forventes at Brøndby bruger den handel som pejlemærke i forhold til et Rønnow-salg.

Hvad siger Frederik Rønnow selv til de mange rygter? Det kan du blive MEGET klogere på her!

Brøndby tæt på første sommersalg

Er det Rønnows farvel til Brøndby?

Afslog firdobbelt løn: Her fortsætter Brøndby-stjernen

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Kom nu ud af busken, Dyrby