Annonce:
Annonce:

CV: - Det er vores største problem

Brøndbys cheftræner Niels Frederiksen har længe kaldt på en ny angriber. Nu går klubben ind i de sidste 48 timer, og CV får travlt med at løse transferproblemerne

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Brøndby IF

Mandag aften tabte Brøndby 0-2 hjemme til FC Midtjylland, og oven på nederlaget var både Brøndby-træner Niels Frederiksen og efterfølgende fodbolddirektør Carsten V. Jensen (CV) i studiet hos TV3 Sport i kølvandet på kampen. 

Det var en tydeligt skuffet Niels Frederiksen, der holdt sig kortfattet, da han blev spurgt til en status på Brøndbys transferplaner.

- Jeg vil ikke tale transfervindue. Det må I tale med CV om. Er der andet?

Og CV kommer til at arbejde i døgndrift for at sikre, at Brøndby kommer bedst muligt ud på den anden side af transfervinduets sidste 48 timer. 

- Vi ved godt, at vi er nået langt hen og ikke helt har fået bragt det, vi gerne ville. Men det ændrer ikke ved, at vi arbejder hårdt på, at det skal lykkes.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Carsten V. Jensen (th.) i selskab med FC Midtjyllands nye cheftræner Albert Capellas før mandagens superligaopgør. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Carsten V. Jensen (th.) i selskab med FC Midtjyllands nye cheftræner Albert Capellas før mandagens superligaopgør. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
 

Annonce:

Det helt store samtaleemne er uden tvivl en ny angriber, der står øverst på ønskelisten hos både fans, Niels Frederiksen og fodbolddirektøren.

- Det vigtigste for Brøndby er at hjælpe dem med at få nogle bolde over stregen. Det har været vores største problem længe, siger CV til TV3+.

Det bliver en kamp mod uret for Carsten V. Jensen og Brøndby, der nok har ventet en my for længe med at forstærke angrebet.

Heldigvis for de utålmodige Brøndby-fans har klubben de økonomiske muskler til rådighed til at sikre, at de får skaffet den rigtige mand til at score mål for klubben.

- Det afgørende er kvaliteten, og det er ikke sådan, at det er pengene, der som sådan er et issue. Det er mere det at få det rigtige target ind. Den rigtige spiller, den rigtige profil med den rigtige kvalitet. Så selvfølgelig også i sidste ende til de rigtige penge, men det er ikke der, problemet er.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Fik du læst?

Her er FCM's transferplan - 30 millioner til forstærkninger

Kæmpe Brøndby-krise

Thorup skød sig i foden: - Kappede han sidste livline?

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvor heldig har man dog lov til at være på boligmarkedet?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: