Annonce:
Annonce:

Danske medier saver Brøndby-bane ned

Mandagens 0-0-kamp mellem FC København og Brøndby var en af de værste nogensinde, er aviserne enige om

Det polerede fodbold blev ikke fundet frem i Brøndby, da FCK gæstede Vestegnen søndag eftermiddag. (Foto: Jens Dresling)
Det polerede fodbold blev ikke fundet frem i Brøndby, da FCK gæstede Vestegnen søndag eftermiddag. (Foto: Jens Dresling)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Brøndby IF

FC Københavns anfører Thomas Delaney mente, at det ikke var et derby værdigt at spille mandagens 0-0-kamp på en så dårlig bane som den på Brøndby Stadion. I tirsdagens danske aviser er dommen over banen og fodboldkampen hård.

I Ekstra Bladet mener sportsredaktør Allan Olsen, at banen var mere egnet til monstertrucks end fodbold.

- En skamplet på dansk fodbold og selv om Brøndbys ledelse nu langt om længe har taget sig sammen til at få den fikset, så er det et svigt af dimensioner, at det ikke er sket før.

- En svinestreg over for Brøndbys egne spillere, for modstandere, tilskuere, tv-publikum, ja, alle, der holder af fodbold. Det var Tipslørdag anno 1977 og en af de uger, hvor 9 ud af 13 kampe var aflyst, lyder det i Ekstra Bladet.

Brøndby-direktør lettet efter roligt derby

Annonce:

I Politiken mindes fodboldredaktør Søren Olsen de glade dage i 60'erne og 70'erne, hvor man kunne se Tipslørdag på DR.

- Når man sidder på Brøndby Stadion til et storopgør mellem Brøndby og FC København og kommer til at tænke tilbage på tipskampene i tv fra Wolverhamptons Molineux Stadion i vintermånederne allersidst i 1960'erne og først i 70'erne, er der noget galt.

- Det var dengang, da Wolverhampton havde Derek Dougan med overskægget som førsteangriberen, der for det meste skulle op til luftdueller og i slagsmål med stopperne om de bolde, som hjemmeholdets backer pumpede op mod feltet i kampene, hvor ordentligt spil var en mangelvare.

- Det var primitiv fodbold - som vi så det i går i Brøndby, hvor det, der er galt, er, at banen er forfærdelig dårlig, stadigvæk.

- Det er simpelt hen pinligt, at Brøndby byder gæsteholdene på sådanne forhold til kampe i landets bedste fodboldrække.

Annonce:

- Kan der ikke gives en bøde for så dårlig en bane? Næ, det tillader reglerne vist ikke, så her klarer Brøndby frisag, men må skamme sig, lyder det i Politiken.

Læserhjælp til Brøndby? Lån dem din græsplæne

Berlingskes sportsredaktør Benjamin Munk Lund var også vidne til en ræddelig fodboldkamp.

- Perleeksemplet på, hvor vanvittigt det står til, fik vi, da Dario Dumic blev sendt på banen for at cleare lange bolde på den defensive midtbane til fordel for en fin boldspiller som Christian Nørgaard.

- Der kom mere end 22.000 mennesker og så, hvor meget grimhed, der kan skabes på sådan et underlag. Jeg tror ikke, halvdelen gider komme igen næste gang, skriver han i en klumme tirsdag.

Her kan du se højdepunkter fra søndagens derby:

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Nej tak, Søren Pape - du skal ikke være statsminister
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: