Derfor får Brøndby 250 ekstra pladser til guldbraget

- Det er hensynet til sikkerheden på stadion, der gør, at vi har tildelt Brøndby 250 ekstra billetter, forklarer Jacob Jørgensen, kommerciel direktør i FC Midtjylland

Der bliver fuldt hus med i omegnen af 11.000 tilskuere torsdag aften, når Superligaens to tophold – FC Midtjylland og Brøndby – tørner sammen i Herning.

På trods af, at opgøret spilles torsdag aften kl. 20.00 fik Brøndby meget hurtigt afsat alle pladserne til udebaneafsnittet. FC Midtjylland har helt ekstraordinært tildelt Brøndby 250 ekstra pladser til opgøret.

Men det er ikke fordi FC Midtjylland er ekstra gavmilde eller venlige overfor guldkonkurrenterne fra Vestegnen. Der er en helt særlig forklaring på, hvorfor Brøndby nu har 1300 fans på plads.

Sikkerheden har højeste prioritet
- Vi har taget det her initiativ udelukkende af sikkerhedsmæssige hensyn. Vi oplevede sidste år, da vi mødte Brøndby i pokalsemifinalen, at Brøndby-fans havde købt billetter til andre afsnit og således sad blandt vores fans. Det vil vi gerne undgå. Derfor har vi udvidet udebaneafsnittet, forklarer Jacob Jørgensen, kommerciel direktør i FC Midtjylland.

Han erkender, at FC Midtjylland på trods af initiativet ingen sikkerhed har for, at Brøndby-fans ikke allerede har købt billetter blandt FCM-fans andre steder på stadion.

- Med det her tiltag har vi gjort, hvad vi kan for at skabe optimal sikkerhed på stadion til en aftenkamp, påpeger Jacob Jørgensen.

Han understreger, at det ikke kommer til at gentage sig med et udvidet udebaneafsnit, når Brøndby på ny kommer på besøg i slutspillet senere på foråret.

Her skal de to klubber formentlig mødes søndag kl. 18.00, fordi det bliver hovedkampen på TV 3+.

- Det her er højst sandsynligt et engangstilfælde, fordi kampen afvikles så sent på aftenen. Vi vil meget gerne være gode værter overfor vores gæster. Men her har vi tænkt på sikkerheden frem for noget andet, da vi traf vores valg pointerer FCM-direktøren.

Da Brøndby mødte FC Midtjylland i sæsonpremieren vandt hjemmeholdet 4-0. På torsdag får Brøndby opbakning fra 1300 Brøndby-fans i Herning. Foto: Jens Dresling.
Da Brøndby mødte FC Midtjylland i sæsonpremieren vandt hjemmeholdet 4-0. På torsdag får Brøndby opbakning fra 1300 Brøndby-fans i Herning. Foto: Jens Dresling.
 

Glade for gæstfriheden
I Brøndby er klubbens fankoordinator glad for, at udebaneafsnittet er blevet udvidet.

- Vores fans vil rigtig gerne støtte holdet, så der har være voldsom stor interesse for kampen på torsdag. Vi udsolgte udebaneafsnittet næsten med det samme, så vi er utrolig glade for at FC Midtjylland har udvidet udebaneafsnittet, så vi nu kan være 1.300.

- Vi kunne faktisk have solgt endnu flere billetter, men vi er selvfølgelig glade for gæstfriheden FC Midtjylland har udvist, siger Lasse Bauer, der er fankoordinator i Brøndby.

- Der er kæmpe interesse i at komme med på udebane og støtte holdet, når vi når frem til mesterskabsspillet, vil der uden tvivl være flere udebaneafsnit vi gerne ser udvidet, men det er kun positivt, forklarer han.

Når FC Midtjylland har spillet i Brøndby har der aldrig været pladsmangel på udebaneafsnittet. Derfor bliver det som udgangspunkt ikke udvidet. 

- Vores udebaneafsnit på Brøndby Stadion kan rumme 2100 udebanefans, og det har vi endnu ikke haft udsolgt når FC Midtjylland har gæstet os, så det burde ikke være et problem at huse deres fans når de skal på besøg herovre i mesterskabsspillet.

 FC Midtjylland har sikret et fåtal af billetter kan blive solgt torsdag ved indgangen til opgøret, hvor der ventes totalt udsolgt.

Foto: Ritzau Scanpix/Jens Dresling Brøndby Brøndby kaster millioner efter fans: Lancerer stort stadion-projekt

Alexander Zorniger drømmer stort om fremtiden - og ikke kun på Brøndbys vegne. Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix Brøndby Zorniger vil vinde guld med Brøndby - men her er hans store drøm

Hobro Klar til udsolgt topbrag: FCM sejrede i rødt kort-drama

 

146 kommentarer
Vis kommentarer