Derfor tav Brøndby-spillerne om dommer

Brøndby-forsvarer Dario Dumic svarede åbenhjertet på de spørgsmål, Ekstra Bladets læsere stillede

Dario Dumic har vundet kampen om at være den foretrukne makker til Daniel Agger i Brøndbys centerforsvar (Foto: Lars Poulsen)
Dario Dumic har vundet kampen om at være den foretrukne makker til Daniel Agger i Brøndbys centerforsvar (Foto: Lars Poulsen)

Det var frygten for at ryge i karantæne, der fik Brøndby-spillerne til at lægge bånd på sig selv efter kampen mod FC Midtjylland søndag aften.

For selv om de blå-gule var voldsomt utilfredse med en lang række af dommer Kenn Hansens kendelser, så forblev kritikken af dommeren på et afdæmpet niveau.

- Det er måske lidt en kedelig tendens, men frygten for at blive straffet og få karantæne gør selvfølgelig at man tænker meget over sine udtalelser, forklarede forsvarsspilleren Dario Dumic, da han tidligere i dag stillede op til chat med Ekstra Bladets læsere.

Du kan læse hele chatten her.

Men at utilfredsheden med Kenn Hansens præstation var udtalt skinnede klart igennem i Brøndby-forsvarerens session, hvor han i flere omgange opfordrede chat-makker Erik Sviatchenko til at forholde sig til, om det hjørnespark, som FC Midtjylland scorede på, var korrekt dømt.

I den åbenhjertige chat gav spillerne sig tid til at svare på stort og småt.

- Hvor ofte har du smurt massagecreme på nosserne af dine holdkammerater? ville 'Lars' vide... svaret fra Dumic var: 'ALDRIG.'

Erik Sviatchenko sørgede med scoringen til 2-0 mod OB i forårspremieren for at kampen blev afgjort (Foto: Claus Bonnerup) FC Midtjylland Erik Sviatchenko lun på Mainz

På det mere seriøse plan fik Dario Dumic mulighed for at udpege Daniel Agger til sit forbillede.

- Daniel har jeg set op til, da jeg var yngre og har set ham spille på stadion tidligere og for Liverpool på TV. Så han har været mit store forbillede også før han kom tilbage, skrev Dario Dumic.

51 kommentarer
Vis kommentarer