Det tog kun et minut: Billetkaos til Brøndbys guldkampe!

Serveren hos Billetto, der står for onlinesalget af billetter til Brøndbys kamp, brød ned kort efter salget skulle begynde

Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Brøndby IF

Der er ikke overraskende stor interesse for at sikre sig billetter til Brøndbys fem hjemmekampe i mesterskabsslutspillet. Men det kom åbenbart fuldstændig bag på Billetto, der står for onlinesalget af billetterne til Brøndbys hjemmekampe.

Onsdag kl. 12.00 åbnede Billetto for salget af billetter til de fem hjemmekampe i slutspillet mod Horsens, FC København, FC Nordsjælland, FC Midtjylland og AaB.

Men der gik blot ét minut, så kunne serverne ikke klare presset på bestillinger fra Brøndbys fans. Serverne gik ned og status her omkring kl. 14.30 er stadig, at billetsalget endnu ikke er kommet op at køre igen.

- Vi kan desværre konstatere, at Billettos hjemmeside er bukket under for den massive interesse, der er for vores fem hjemmekampe i mesterskabsslutspillet. Det er selvfølgelig utilfredsstillende, at det sker, da vi netop havde adviseret Billetto om, at mange Brøndby-fans ville sidde klar ved tasterne kl. 12.00, siger Brøndbys kommunikationschef Christian Schultz.

Han tilføjer:

- Vi har ikke nogen tidshorisont på, hvornår deres hjemmeside er oppe at køre igen, men vi ved, at Billetto arbejder på højtryk for at få hjemmesiden op at køre igen, så indtil da må Brøndby-fans væbne sig med tålmodighed, fastslår han.

Det er ikke kun til kampene mod FC København og guldkampen mod FC Midtjylland, der vil være ekstraordinær stor interesse for at komme ind til. Brøndby har tradition for altid at have gult stadion til sæsonens sidste kamp - i år mod AaB. Den kamp samler altid mange tilskuere. I år er der en ekstra årsag til at sikre sig billet, fordi Brøndby er med i guldkampen og for første gang i 13 år kan sikre sig mesterskabet.

Her er Superligaens slutprogram: Gulddrøm trues af barske dobbeltmøder

Brøndby-profil: Stime er ligegyldig uden en titel

Uskøn sejr sikrer bedste Brøndby stime i 27 år

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner endnu en katastrofe

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+