Direkte rødt! Her er Brøndby-stjernens søforklaring

Brøndbys Johan Elmander fik en tidlig badebillet i søndagens dramatiske Superliga-opgør mod FCM, da han sparkede ud efter Jakob Poulsen. Svenskeren forklarede sig efter kampen - men var ikke helt klar i sine argumenter

Tilskuerne og seerne må have følt sig ret underholdt søndag aften, da Brøndby og FC Midtjylland tørnede sammen i Superligaen.

Målrig var kampen ikke med sine to scoringer, men der var til gengæld flere kontroversielle kendelser at tage af. En af dem var Brøndby-stjernen Johan Elmanders direkte udvisning midt i anden halvleg.

Svenskeren kæmpede om bolden i en nærkamp med Jakob Poulsen, som FCM-profilen i sidste ende vandt. Elmander lod dog ikke den danske landsholdsspiller slippe så let efter den interne kamp og sparkede efterfølgende helt umotiveret Poulsen på benet.

Se også: TV: Brøndby følte sig snydt - her er dommerens (overraskende) forklaring

Hele episoden skete lige foran dommer Kenn Hansen, der ikke tøvede med at trække det røde kort og sende Elmander tidligt i bad.

Svenskeren og hans holdkammerater var tydeligt frustrerede og overraskede over kendelsen, men Kenn Hansen var ikke i tvivl - og det var han heller ikke efter kampen, da TV3 Sport fangede ham til et interview.

- Jeg står lige ved siden af, og jeg kan se, at han sparker ham, så der er ikke så meget kontroversielt ved det. Det er ikke en svær beslutning - når man sparker en mand, så bliver man udvist, sagde Kenn Hansen.

Tv-billederne viste da også, at Elmander gav dommeren en stor mulighed for at udvise ham med hans umotiverede spark mod Poulsen. Brøndby-spilleren prøvede at forklare sin handling efter kampen, men argumenterne var noget uklare.

- Jeg kan ikke huske, hvem det er, jeg sparker. Men det er en almindelig duel, hvor jeg var i ubalance. På tv ser det ud som om, jeg sparker ham med vilje. Det gør jeg ikke, forklarede Elmander efterfølgende.

Se hele interviewet med Brøndbys svensker, der efter udvisningen misser rival-opgøret mod FCK næste weekend:

54 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere