Dobbelt-transfer i Brøndby: Henter gammel kending hjem fra Liverpool

Brøndby har ansat Mickel Lauritsen som ny sikkerhedschef, mens Troels K. Jensen erstatter team manager Thomas Andersen i den sportslige afdeling

Krisen kradser i Brøndby, her står de i rundkreds efter weekendens nederlag til Horsens. Foto: Anders Kjærbye/Ritzau Scanpix.
Krisen kradser i Brøndby, her står de i rundkreds efter weekendens nederlag til Horsens. Foto: Anders Kjærbye/Ritzau Scanpix.

Brøndby har på det seneste haft problemer med at hente sejre på fodboldbanen.

Nu har superligaklubben oprustet uden for banen med to ansættelser.

I administrationen byder Brøndby velkommen hjem til klubbens tidligere sikkerhedschef Mickel Lauritsen, som vender tilbage til sit gamle job efter at have været tilknyttet den engelske fodboldklub Liverpool.

Det er Brøndby-direktør Jesper Jørgensen glad for.

- Der var en grund til, at en så stor klub som Liverpool valgte ham, og vi har heller aldrig været i tvivl om hans kvaliteter.

- Nu har Mickel valgt at komme tilbage til Danmark af familiære grunde, og det er vi selvfølgelig glade for, siger Jesper Jørgensen til klubbens hjemmeside.

- I takt med at vi hele tiden udvikler klubben, har der været behov for flere hænder, så Mickels ansættelse kommer ikke på bekostning af noget andet.

- Vores nuværende sikkerhedschef, Tom Larsen, vil derfor gå over til en spændende, nyoprettet rolle som stadionchef, hvor der er en række opgaver, som går på tværs af stadion- og sikkerhedsopgaver, forklarer Jesper Jørgensen.

Mickel Lauritsen tiltræder i november.

Det er ikke kun i administrationen, at der bliver rokeret - det gør sig også gældende i Brøndbys sportslige afdeling.

Her stopper team manager Thomas Andersen efter mere end tre år i stillingen, og han bliver afløst af Troels K. Jensen, der i de seneste ti år har været ansat i Dansk Boldspil-Union (DBU).

- Jeg har nydt mine mange år i DBU, hvor jeg har beskæftiget mig med fodbold bag et skrivebord og stået for organisering.

- Så nu glæder jeg mig også meget til igen at få græs under fødderne og være helt tæt på fodbolden, siger Troels K. Jensen.

Den nye team manager starter i Brøndby 1. november og vil året ud arbejde sammen med Thomas Andersen.

Nu er taxachauffør afhørt i Bendtner-sagen: Her er den første reaktion

Unge stjerner tilbage i varmen: Her er Hareides nye landshold

32 sider med anklager: Christiano anmeldt for voldtægt