Drømmeskifte skal på plads: Rejser til Tyskland efter Brøndby-triumf

Frederik Rønnow skal mandag gennemgå lægetjek og forhandle personlige forhold på plads med Frankfurt

Brøndby-keeperen tager en smuttur til Tyskland mandag. Foto: Lars Poulsen
Brøndby-keeperen tager en smuttur til Tyskland mandag. Foto: Lars Poulsen

BRØNDBY (Ekstra Bladet): Frederik Rønnow får en fantastisk afsked med Brøndby, når han til sommer rejser til Frankfurt.

Kronen på værket kan blive mesterskabet, der skal deles ud på sidste spilledag 21. maj. Men mandag skal landsholdsreserven have sin fremtid på plads.

Brøndby forhandlede torsdag en aftale på plads med Frankfurt om et skifte for Rønnow til en værdi på 21 millioner kroner. Nu sætter keeperen sig mandag i et fly med kurs mod Frankfurt for at gennemgå lægetjekket og ordne de personlige forhold, så fremtiden de kommende fire år fra 1. juli foregår i den tyske bundesliga.

- Tyskland passer perfekt til mig. Der har været engelske klubber indover, men den engelske liga er mere fysisk, så jeg tror det kan blive rigtig godt. Men der mangler stadig nogle ting at gå i orden. Derfor tager jeg ikke glæderne på forskud. Jeg vil godt have sat min signatur på en aftale først, siger Frederik Rønnow.

Brøndby-keeperen tager en smuttur til Tyskland mandag. Foto: Lars Poulsen
Brøndby-keeperen tager en smuttur til Tyskland mandag. Foto: Lars Poulsen

Sportsdirektør Troels Bech forhandlede aftalen på plads med Frankfurt i torsdags. 21 mio. kr. får Brøndby. Men det var uhensigtsmæssigt for Rønnow op til et derby mod FCK at rejse til Frankfurt.

Derfor rejser han mandag på smuttur, selv om det sker som optakt til opgøret mod FC Midtjylland på torsdag.

- Jeg tror, Frankfurt kan blive rigtig godt. Jeg har jo her i Brøndby været en del af den tyske mentalitet, siger keeperen, der var bekendt med, at de to klubber var langt fremme i forhandlingsforløbet.

- Interessen fra Frankfurt har stået på længe. Jeg har talt med en del mennesker, men har nu ikke brugt Alexander Zorniger så meget i det her forløb, forklarer han.

Det forestående klubskifte til Frankfurt påvirkede ikke Brøndby-keeperen i negativ retning. Han leverede en stærk indsats i opgøret mod FC København, hvor han havde flere fine redninger.

Rønnow gik til den rigtige side, da Robert Skov hamrede bolden på overliggeren på straffesparket.

- Der var kontakt, da Fischer kom fri. Det var smart lavet af ham. Derfor kunne straffesparket også dømmes, selv om jeg trak hænderne til mig, erkender Frederik Rønnow.

Se også: FEST-EGNEN! Brøndby amok efter ny derbysejr

Durmisi og Ankersens VM-drømme hænger i en meget tynd tråd. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Stor analyse: Danske stjerner slås om de sidste VM-pladser

Brøndby-spillerne har direkte kurs mod guldet i landets bedste række. Foto: Jens Dresling Sport og Spil De afgørende detaljer: Brøndby klar til guldfest

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen