Durmisi årets spiller - dedikerer prisen til sin far

Årets spiller i Brøndby blev venstrebacken Riza Durmisi. Han slog Daniel Agger i afstemningen - og dedikerede kåringen til sin far

Riza Durmis er kommet i fornemt selskab som årets spiller i Brøndby. (Foto: Jens Dresling)
Riza Durmis er kommet i fornemt selskab som årets spiller i Brøndby. (Foto: Jens Dresling)

2015 har på mange måder været et godt år for Riza Durmisi.

Ikke bare debuterede han på landsholdet, hvor han også gennem en række flotte præstationer har etableret sig. Han har også markeret sig som en profil for Brøndby - derfor blev han lørdag til klubbens årsfest kåret til årets spiller efter en afstemning, hvor klubbens frivillige trænere og ledere havde afgivet deres stemmer.

Frederik Holst er ikke tilfreds med den manglende spilletid i efteråret (Foto: Claus Bonnerup) Brøndby Brøndby-spiller utilfreds med manglende spilletid

Hovedpersonen selv var taknemmelig efter at have vundet prisen i kapløb med den populære kaptajn, Daniel Agger og Lebogang Phiri.

- Jeg vil først og fremmest dedikere prisen til min far, som har støttet mig hver eneste dag og presset mig til at blive den fodboldspiller, jeg er i dag. Selv om der har været op- og nedture, har min far altid støttet mig.

- Jeg er utrolig stolt og glad. Jeg havde slet ikke regnet med det. 2015 har været et rigtig godt år for mig med en masse positive overraskelser som eksempelvis min debut på landsholdet, siger Durmisi til klubbens hjemmeside.

- Det er selvfølgelig et kæmpe skulderklap af alt det arbejde, jeg har lagt i 2015. Folk, der kender mig, ved også, hvor hårdt jeg har arbejdet for det. De ved, hvor meget det betyder for mig.

Et mål i de sidste 10 kampe siger alt om Ronnie Schwartz' tid i Brøndby, mener Ekstra Bladets fodboldkommentator Stig Tøfting (Foto: Jens Dresling) Stig Tøfting Benhårde Tøfting: Glem det, Brøndby

- Men jeg kunne selvfølgelig ikke have klaret det uden mine fantastiske holdkammerater og trænerteamet. Det er en kæmpe ære at få sådan en pris, siger Durmisi.

I det fornemme selskab findes der allerede prominente navne som Michael Laudrup, Lars Olsen, Kim Vilfort, Jes Høgh, Ole Bjur, Allan Nielsen, Ebbe Sand, Peter Schmeichel, Johan Elmander og Per Nielsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer