Durmisi-agent: Venter på Brøndby

Riza Durmisi meldes på vej til spanske Real Betis, men intet er faldet på plads endnu, beretter venstrebackens agent

Riza Durmisi kan snart være fortid på Vestegnen. (Foto: Jens Dresling)
Riza Durmisi kan snart være fortid på Vestegnen. (Foto: Jens Dresling)

Riza Durmisis dage i Brøndby IF virker til at være talte. BT kunne i går afsløre, at venstrebacken er tæt på et skifte til La Liga-klubben Real Betis, og det blev fulgt op af en selskabsmeddelelse fra Brøndby IF, i hvilken det fremgik, at klubben er i dialog med flere udenlandske klubber. Real Betis blev ikke nævnt konkret.

Der er dog meget, der tyder på, at denne sæsons nummer ti i La Liga bliver fremtidig arbejdsgiver for Riza Durmisi. Hans agent bekræfter, at der er interesse fra den spanske klub.

- Vi er meget glade for interessen fra Betis, men der er stadig intet, der er lukket.

- Vi venter på, hvad Brøndby beslutter i forhold til de klubber, der er interesseret. Når de har gjort det, ringer de til os, og så kan vi tage affære. Intet er på plads endnu - vi må se, hvad de kommende dage bringer, siger Nikola Juric til ABCdeSevilla.

Riza Durmisi har en frikøbsklausul på 15 millioner kroner, og den skal angiveligt være blevet mødt af Real Betis.

Brøndby er i dialog med udenlandske klubber om Riza Durmisi (Foto: Lars Poulsen) Superligaen Brøndby på vej mod stjernesalg

David Boysen (t.h) kan få en lysende fremtid under den kommende træner. Her står han med armen om Riza Durmisi, der ventes at skifte klub til sommer. Til venstre Christian Nørgaard, der kan få en svær tid med den nye træner. (Foto: Lars Poulsen) Brøndby Brøndbys store kabale: Her er vinderne og taberne

19 kommentarer
Vis kommentarer