Durmisi foran Brøndby-forlængelse: Dialogen er i gang

- Vores hovedprioritet er at forlænge med Brøndby, siger Riza Durmisis nye agent, Nikola Juric

Riza Durmisi ventes meget snart at forlænge sin aftale med Brøndby. En kontrakt, der står til udløb næste sommer. (Foto: Jakob Jørgensen)
Riza Durmisi ventes meget snart at forlænge sin aftale med Brøndby. En kontrakt, der står til udløb næste sommer. (Foto: Jakob Jørgensen)

Halvanden times intens træning var netop overstået, da Thomas Frank satte sig med ryggen til det tre meter høje hegn for at tale på tomandshånd med Brøndbys landsholdsback Riza Durmisi.

En stille snak med backen, der i efteråret har taget enorme skridt. Både på klubholdet, men også i form af to stabile præstationer på landsholdet.

Til gengæld har der været larm og ballade i kulissen. Durmisis tidligere agent, Sedat Duraki, har kaldt Brøndby amatøragtig og optrådt meget konfronterende i mediebilledet.

Nu er han væk og den nye agent, Nikola Juric, har anlagt en helt anden fredsommelig tone over for Brøndby:

- Jeg har haft de første positive drøftelser med Troels (Bech, red.). Vi går efter at få forlænget Rizas kontrakt. Der er ingen grund til at ødelægge noget, som går så godt, siger Nikola Juric til Ekstra Bladet.

Se også: Brøndbys landsholdshit: Derfor bor jeg hjemme hos mor og far

Durmisis nye agent henviser dermed til den stabile periode, som backen er havnet i, efter han har spillet to gode landskampe og leveret på højt niveau på klubholdet.

Brøndbys sportschef, Troels Bech, bekræfter, at de indledende samtaler er begyndt og nu handler det om at komme i mål med en aftale og forlængelse af kontrakten, der står til udløb næste sommer.

Fra cheftræner Thomas Franks stol kan det ikke gå hurtigt nok med en ny aftale til Riza Durmisi.

- Det er fornuftigt af Riza at forlænge aftalen med Brøndby. Han kan stadig udvikle sig og tage skridt, så han bliver stærkere. Han skal nok komme til udlandet, men han skal være parat til det, siger Thomas Frank og slår fast:

- For Riza handler det om at finde et højt bundniveau. Derfor har han brug for mere tid.  Der er ingen grund til at sende ham til udlandet, for hurtigt at se ham komme hjem igen. Han skal ramme et stabilt niveau, før han er klar til at rejse ud, påpeger Brøndby-træneren.

Se også: Brøndby er tæt på drømmeholdet

 

13 kommentarer
Vis kommentarer