Dyrere end Hradecky: Så meget forlanger Brøndby for Rønnow

- Efter alle de skriverier, der var efter de to landskampe i juni, havde jeg ikke forventet at stå, hvor jeg gør nu, siger Frederik Rønnow, der dog er fokuseret på at løse sine opgaver for klubben

Landsholdskeeper Frederik Rønnow er meget værdsat på Vestegnen.

Han har også leveret to stærke sæsoner og reddet mange point til klubben, hvilket har bragt ham ind i landsholdsvarmen.

Derfor står han også på affyringsrampen for et salg denne sommer. Den 25-årige keeper havde så godt som det ene ben ude af døren på Vestegnen oven på to fornemme præstationer i juni mod Tyskland og Kasakhstan. Og det var også den tro, Frederik Rønnow gik på ferie med efter sejren over Kasakhstan.

- Efter de to landskampe i juni var der utrolig meget snak om min fremtid. Jeg havde nu heller ikke forventet at stå, hvor jeg gør nu, siger Frederik Rønnow til Ekstra Bladet om sin aktuelle situation.

Han er stadig på kontrakt to år i Brøndby, og intet tyder på, at et salg står lige for.

Det kan være, at prisen er afskrækkende for interesserede købere. Ifølge Ekstra Bladets oplysninger forlanger Brøndby i omegnen af tre mio. euro – 22,5 mio. kr. – for Frederik Rønnow.

Det er små fire mio. kr. mere, end klubben fik for Lukas Hradecky for to år siden, da han skiftede til Frankfurt.

Har fundet en keeper
Mange af de klubber, der har været koblet til Frederik Rønnow, har allerede fundet andre løsninger på målmandsposten. Det gælder eksempelvis Anderlecht, Stuttgart, Werder Bremen, Toulouse og Standard Liege.

Klubber, som nu kan stryges fra listen over muligheder, hvor den 25-årige keeper kunne havne.

Situationen spidser derfor til for Frederik Rønnow, fordi de fleste klubber ofte vil have en ny målmand på plads til preseason, så han er med i hele forberedelsesfasen til sæsonen. Nu kan skader til førstemålmænd i de sidste to uger af transfervinduet måske åbne en dør for Brøndby-keeperen, hvis han skal sælges.

- Planen er, at jeg på et tidspunkt skal udfordres på et højere niveau. Som situationen er her og nu, kan jeg kun fokusere på at præstere for Brøndby. Og det er også dér, min koncentration ligger lige nu på næste opgave mod AGF på søndag, fastslår Frederik Rønnow.

Rønnows store ’salgstale’

Han bliver erstattet
Sportsdirektør Troels Bech virker ikke til at have travlt med at få solgt Frederik Rønnow, der har to år igen af sin kontrakt på Vestegnen.

- For hver dag der går, er chancerne større for, at Frederik Rønnow er i Brøndby, når transfervinduet lukker med udgangen af måneden, siger Brøndbys sportsdirektør, Troels Bech, til Ekstra Bladet.

Han ønsker ikke at svare på, om der har været konkrete bud, som Brøndby har afslået i løbet af transfervinduet.

- Hvis Frederik Rønnow bliver solgt, bliver han med sikkerhed erstattet. På det her tidspunkt i transfervinduet befinder vi os i en tid, hvor vi også skal se på, om vi kan få en kvalificeret erstatning ind i tilfælde af et salg, påpeger Troels Bech.

Tøffe: Brøndby kan skubbe FCK af tronen

Brøndby-stjernens kæmpe skuffelse: ’Vi punkterer fuldstændig!'