Annonce:
Annonce:

Efter drømmehug: Jeg har scoret ét, der var flottere

Johan Larsson scorede vanvittigt flot mål med venstrebenet – men sender alle roser ned i buret til Frederik Rønnow, der reddede Brøndby

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Brøndby IF

FARUM (Ekstra Bladet): Det er ikke hver dag, man ser Johan Larsson banke læderet op i krogen med venstre-skøjten. Til gengæld har vi ofte set Frederik Rønnow kaste sin lange, lettere spinkle krop ind i dueller med indbygget dødsforagt, når modstandernes bombere kommer stormende.

De to reddede ærterne for Brøndby på en iskold dag i Farum, hvor de gulblusede blev presset til det yderste, reddet af en jyde og en svensker – plus Marcus Ingvartsens pludselige og manglende træfsikkerhed.

SE JOHAN LARSSONS BRAG I TOPPEN AF ARTIKLEN

Tre store chancer havde han alene, og de fleste havde faktisk set kuglen i kassen, da han otte minutter før pausen bankede hårdt til Donyohs indlæg fra venstre – blot for at se Frederik Rønnow i hvidklædt kamp-ornat op og smaske bolden ud af farezonen.

Annonce:

- Jeg havde ikke engang nået at løfte armen, afslørede Brøndby-træner Alexander Zorniger med et skævt smil efterfølgende.

Kampens matchvinder var også flittig med rose-buketterne efter 1-0 sejren i Farum.

- Det var en fin afslutning på kamp nummer 100, kan man sige…

Har du nogen sinde før scoret sådan et mål?

- Ja, det har jeg faktisk. Jeg sparkede den engang ind med venstrebenet i Allsvenskan faktisk, men det her er vel tæt på at være det snyggaste mål, jeg har scoret.

Hvornår og hvordan?

- Jeg scorede et mod Häcken på en halvflugter, som jeg hamrer ind fra 25 meter, tror jeg.

Er det én, Stig Tøfting kan huske?

- Ja… Måske. Nej, han var ikke på banen, men han må have set det, haha. Det var også med venstre, så ind imellem…

Men det er vel i sær Frederik Rønnow, der er kampafgørende?

Annonce:

- Ja, jeg er fuldstændig enig. Frederik Rønnow er uden for diskussion man of the match. Gang på gang redder han os, og hvis jeg havde kunnet tilegne ham scoringen, havde jeg gjort det. Hvis han havde fået lov at sparke den ind, så havde det været helt retfærdigt – men nu er det vel lidt svært for ham at gøre det helt dernede fra, siger Johan Larsson.

En løs bold i feltet, da FCN forsøgte at spille sig ud af problemerne, blev fatal. Men mens Rønnow-bærene var sure set fra FCN’s synspunkt, så var de sukkersøde set fra Vestegnen.

- Frederik ER bare kampafgørende, og det har han været så mange gange i denne sæson. Fremragende indsats, og man må bare sige, vi har en vældigt, vældigt god målmand i Brøndby.

I er næsten matematisk sikre på sølv… Men I føler vel, at medaljerne er hjemme?

Annonce:

- Vi ved i hvert fald, at der er frygteligt meget, som skal ske, hvis vi ikke skal vinde sølv. Men for os har dette år handlet om at tage én kamp ad gangen og se, hvor langt vi kan komme med vores spillestil, og indtil nu har det bragt os i en rigtigt god position for at vinde de medaljer. Næste uge spiller vi hjemme, og der skal vi op i gear igen og spille en BRØNDBY-kamp – og hvis vi vinder den, så står vi med sølv. Og det går vi efter.

Og så kan der blive fest på Vestegnen?

- Ja. Måske ikke lige der, men efter sæsonen skal der nok blive fest.

Kæmpe ros til Rønnow: Han reddede Brøndby

Drømmemål reddede trængte Brøndby

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Claus Hjort Frederiksen kræver åbenhed – men dørene smækkes i
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: