Efter forhandlinger: Brøndby dropper Tony Adams

Brøndby IF har snakket med Arsenal-legenden Tony Adams om det ledige trænersæde, men englænderen bliver ikke tilbudt jobbet

Tony Adams som Brøndby-træner? Ikke i denne omgang. (Foto: AP)
Tony Adams som Brøndby-træner? Ikke i denne omgang. (Foto: AP)

Brøndby IF er på jagt efter en ny cheftræner, og foreløbig har en lille håndfuld navne været bragt i spil. Det største må med afstand siges at være den mange-årige Arsenal-spiller Tony Adams, der til dagligt arbejder som sportsdirektør i Gabala i Aserbajdsjan. Tidligere på ugen bekræftede den aserbajdsjanske klub over for BT, at Brøndby er interesseret i Adams.

Den engelske avis London Evening Standard skriver imidlertid, at Brøndby har forhandlet med Tony Adams' repræsentanter om det ledige trænersæde, men at Arsenal-legenden ikke bliver ny cheftræner på den københavnske Vestegn.

Brøndby har lagt sig fast på, at den kommende cheftræner have særligt gode evner i forhold til at udvikle unge spillere, og i den forbindelse har man vurderet, at Tony Adams ikke er det rigtige valg.

Der er solgt mere end 30.000 billetter til derbyet søndag. Der forventes ikke en eneste Brøndby-fan. (Arkivfoto: Jens Dresling) FC København Nu er Brøndbys FCK-billetter gratis

I sidste uge fastslog Brøndbys sportsdirektør Troels Bech da også i et stort interview med tipsbladet.dk, at man er på jagt efter en træner af gavn og ikke af navn.

- Der er ingen tvivl om, at det (Tony Adams, red.) er så stort et navn, at det er et stort trofæ allerede inden man når at kigge på, hvad han egentlig kan og om han passer ind i profilen. Vi skal passe på ikke at gå efter det, der glimter af guld, før vi er sikre på, om det passer ind i det, vi har.

- Uden at kommentere Tony Adams, som sandsynligvis kan være en rigtig dygtig træner i mange klubber, vil jeg starte med at sige, at jeg hellere vil have en træner af gavn end af navn.

- Det udelukker ikke, at Tony Adams eller John Terry eller alle mulige andre kan være fantastisk dygtige trænere engang, men vi skal ikke være kede af det, hvis vi ender med en træner, hvor folk tænker: 'Hvem fanden er det?', hvis bare han passer perfekt til jobbet, sagde Troels Bech til tipsbladet.dk.

Auri Skarbalius ventes at stå i spidsen for Brøndby i resten af indeværende sæson.

FCKs fans får Parken helt for sig selv på søndag. Meget tyder også på, at Brøndbys ledelse, bestyrelse og sponsorer boykotter New Firm-braget. (Foto: Jens Dresling) Brøndby Afsløring: Brøndby-top tæt på FCK-boykot

FC København og Brøndby mødtes senest i sidste uge i første semifinale i pokalturneringen. (Arkivfoto: Jens Dresling) FC København FCK ventede og ventede, så kom der en mail

39 kommentarer
Vis kommentarer