Efter kæmpe nedtur: Brøndby-spillerne mødt af flere hundrede fans

Brøndby-spillerne overnattede i Horsens og blev mødt af masser af fans, da de vendte hjem til Brøndby Stadion

Alt tydede på, at mesterskabet skulle tilbage til Brøndby efter 13 års guldtørke på den københavnske vestegn.

Med fire kampe tilbage af sæsonen havde Alexander Zornigers tropper et forspring på fem point ned til FC Midtjylland, men med blot to point i de seneste tre kampe er det nu Jess Thorup og co., der selv kan afgøre, om guldet skal til Herning.

Brøndby var ellers i fuld kontrol og foran 2-0 på udebane mod Horsens, da der manglede et minut af den ordinære tid, men på to sene scoringer smadrede østjyderne foreløbigt drømmen om guld.

Trods skuffelsen overnattede Brøndby som planlagt i Horsens og vendte først tilbage til Brøndby Stadion ved middagstid lørdag. Her ventede godt og vel 300 fans, og ifølge Ekstra Bladets mand på stedet var der ingen sure miner trods den voldsomme skuffelse i Horsens.

Artiklen fortsætter under billedet.

Foto: Christian Ørtoft
Foto: Christian Ørtoft
 

Fansene fik lov til at komme ind på den ene langside på Brøndby Stadion, mens spillerne forsøgte at ryste skuffelsen ud af benene.

Brøndby-spillerne tog sig tid til at få taget billeder med flere af de fremmødte fans, og Alexander Zorniger tog også selv en runde og snakkede med folk.

Ifølge Ekstra Bladets reporter fremstod spillerne glade og rørte over fremmødet.

Klubbens kommunikationsafdeling oplyste dog meget tydeligt, at ingen spillere giver interviews lørdag.

Foto: Christian Ørtoft
Foto: Christian Ørtoft
 

Superligaen Efter Brøndby-ballade: Nu leder klubben efter de skyldige

På mandag bliver det afgjort, hvilken af de to trænere, der får det sidste ord. Foto: Jens Dresling Superligaen Før bronzeduellen: Her er Hjulmands svar til Ståle

De øvrige Brøndby-spillere tiljubler Hany Mukhtar, da han afgjorde kampen mod FCK på frispark i kampens sidste minut. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Voldsomt millionbeløb: Her er prisskiltet på Mukhtar

223 kommentarer
Vis kommentarer