Efter kone-gate: Her har I Borring tilbage

Jonas Borring er atter tilbage på grønsværen, når hans nye klub Brøndby IF træner mandag

Hør mere her

Efter megen mediestorm blev Randers FC og Jonas Borring i slutningen af marts omsider enige om at ophæve kantspillerens kontrakt med klubben. Godt en måned senere kunne Brøndbys spillere og tilhængere så glæde sig over at se den ombejlede herre sætte sin underskrift på en to-årig kontrakt med vestegnsklubben.

Det skete fredag, og selv om Borring først er spilleberettiget til sommer, har han i dag, mandag, første træningsdag i den såvel sportsligt som økonomisk trængte klub.

Se med ovenfor, hvor vi følger og analyserer Borrings tilbagevenden.

Brøndby-profil med hård kritik: Fuck de medaljer  

Borring har to børn sammen med eks-konen, der altså nu danner par med tidligere holdkammerat Christian Keller. Familien bor stadig i Kronjylland, og Jonas Borring skal derfor ikke alene forsøge at falde til i en ny klub, men også vende sig til at pendle frem og tilbage mellem Randers og København.

Glæde i Brøndby
I Brøndby er sportsdirektør Troels Bech glad for tilgangen af Jonas Borring.

- Selvom baggrunden for Jonas pludselige rådighed på markedet er lidt usædvanlig, så tillader vi os at glæde os over, at Jonas nu er en del af Brøndby-familien. Vi tror på, at Jonas vil føle sig hjemme i Brøndby. Alle kender jo hans offensive kvaliteter, så vi tror på, det er det helt rigtige match for begge parter, siger Troels Bech.

Brøndby render med Jonas Borring

Jonas Borring selv er heller ikke overraskende glad for at vende tilbage til fodbolden.

- At jeg nu får muligheden for at kalde Brøndby Stadion for min hjemmebane, mærke opbakningen til holdet fra Brøndby-fans på egen krop,og indgå som en del af Danmarks måske bedste sportslige set-up gør, at skiftet til Brøndby er min karrieres 'udlandseventyr', og det er jeg utrolig taknemmelig for, sagde han fredag til klubbens hjemmeside fredag.

Den 31-årige Superliga-spiller har tidligere optrådt for OB, FC Midtjylland og senest Randers FC i Superligaen.