Efter kontraktballaden: Tysk klub lurer på Durmisi

Riza Durmisi er tæt på en kontraktforlængelse med Brøndby IF - men FC Köln lurer på sidelinjen

Riza Durmisi har spillet tre landskampe siden sin debut i sommer - nu er han kommet i FC Kölns søgelys. (Foto: Lars Poulsen)
Riza Durmisi har spillet tre landskampe siden sin debut i sommer - nu er han kommet i FC Kölns søgelys. (Foto: Lars Poulsen)

Sagaen om Riza Durmisis fremtid i Brøndby tog torsdag en ny drejning, da det tyske fodboldmagasin Kicker kunne berette, at det 21-årige backtalent er på blokken hos FC Köln.

Det efter, at Durmisi i den forgangne uge skiftede agent for at få noget ro omkring sin fodboldfremtid.

Se også: Durmisi foran Brøndby-forlængelse: Dialogen er i gang

Ifølge Kickers hjemmeside har Köln-manager Jörg Schmadtke tilføjet Durmisi til sin ønskeseddel, efter at bundesligaklubbens nuværende back, 25-årige Jonas Hector, har præsteret så fornemt, at han siden 2014 har spillet syv kampe på det tyske landshold.

Et salg af Hector kan meget vel blive en realitet næste sommer, og FC Köln har derfor kigget nordpå mod Brøndby, beretter Kicker, der udnævner Durmisi til stjerneskuddet på det danske landshold.

- Den 21-årige er stjerneskuddet på Danmarks A-landshold, og var den bedste spiller mod Albanien og Armenien (i EM-kvalifikationen, red.). Durmisi, der har makedonske rødder, er en hurtig, teknisk og offensivt stærk forsvarer, der slår gode indlæg, skriver Kicker og fortsætter:

- Særligt interessant er, at hans kontrakt udløber i 2016. Men Durmisi skiftede for nylig agent. Siden har der været spekulationer om, at han forlænger hos IF - og dermed bliver dyr, skriver Kicker.

Riza Durmisis tidligere agent, Sedat Duraki, har i 2015 været ude med nogle hårde udmeldinger omkring kontraktforhandlingerne med Brøndby, hvilket har belastet spillerens forhold til fans og klub.

Se også: Vildt agentkrav bremser BIF-profils forlængelse

Durmisi valgte derfor i den forgangne uge at udskifte agenten med Nikola Juric.

Jörg Schmadtke var søndag personligt til stede på Brøndby Stadion til lokalopgøret mellem Brøndby og FCK, hvilket fik en Køln-avis til at spekulere i, at det var FCK's Daniel Amartey, der var i søgelyset. Amarteys pris er dog langt over, hvad FC Köln betaler for spillere.

1 kommentar
Vis kommentarer