Efter skænderi på direkte tv: Zorniger har talt ud med fans

Fan-gruppen Alpha understreger, at de ikke er i åben konflikt med Brøndby-træneren

Der var en heftig meningsudveksling mellem Alexander Zorniger og fans, da Brøndby spillede mod Vejle, men nu har træneren og fan-fraktionen Alpha holdt et møde, som betegnes som konstruktivt.

I et indlæg på Sydsidenbrondby.dk skriver Alpha, at begge parter er enige om, at det udviklede sig uhensigtsmæssigt og ikke bør gentages.

Særligt en del fik nogle fans til at fare op, nemlig Zornigers udtalelse om talentafdelingen. Det bar præg af manglende respekt, lyder det.

- Den frustration som blev vist i Vejle, handler om den måde Zorniger fremstiller spillere og dele af klubben på i offentligheden. Disse – muligvis valide – kritikpunkter bør holdes internt i organisationen, eller udtrykkes med større respekt for klubbens værdigrundlag i offentligheden, skrives der.

- Vi anerkender fuldt ud den dårlige håndtering af situationen. Situationen var på ingen måde opsøgt eller planlagt fra Alphas side, hvilket er medvirkende til at håndteringen ikke blev, som den burde. Et åbent skænderi for rullende kameraer gavner ingen, men med følelserne uden på tøjet, kan disse situationer opstå.

Se episoden med skænderiet her:

- Situationen blev yderligere forværret af den forvirrende situation på tribunen, hvor store del af de resterende Brøndby-fans var uforstående overfor det åbne skænderi ved banden. Ligesom resten af tribunen forsvarede deres ret til at hylde Zorniger, blev der også forsøgt at forsvare retten til ikke at hylde Zorniger. Omkring de minutter, hvor der var flere verbale konflikter i gang samtidig, er det vigtigt for os at udrydde disse misforståelser:

- Der ingen som har truet Zorniger. Der er ikke nogen, der er blevet tæsket, fordi man har sunget på ham. Der er ikke nogen, som er blevet udsat for vold eller truet, fordi man ville hylde Zorniger.

Derudover erklærer gruppen, at der skal være plads til flere holdninger. Dem, der vil hylde Zorniger, kan gøre det, mens andre må vende ryggen til.

Se også: 12 år gammel strid endelig afgjort

Se også: Storklub i europæisk fiasko: Fik det værst tænkelige resultat

Se også: Smadret af Brøndby-stjerne: Nu spiser han gennem sugerør

144 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere