Eksperter revser Brøndby-spiller: Respektløs og dårlig adfærd

Brøndbys midtbanespiller Christian Nørgaard var noget uforstående over at blive udskiftet i weekendens kamp mod Viborg. En attitude, der ikke er i orden ifølge Superliga-eksperter

Brøndby fik en meget tiltrængt sejr i Superligaen efter ét point i de fire første kampe, da de blå-gule slog Viborg på udebane med hele 4-0 i weekenden.

Holdet fik da også stor ros for deres indsats, og især angriberen Teemu Pukki blev lovprist for sin kynisme. Men det var ikke alt, der var lyserødt fra Brøndbys meget vigtige sejr.

Se også: Nedslående dom til Brøndby-spiller: Ude resten af sæsonen

TV3 Sports fodboldekspert og tidligere Superliga-profil Peter Graulund lagde i kampen mærke til, at holdets 21-årige midtbanespiller Christian Nørgaard viste utilfredshed og forundring over at blive skiftet ud ved stillingen 1-0 til Brøndby med en halv time tilbage af opgøret.

Og det var hverken Graulund eller TV3 Sports anden ekspert i studiet Poul Hansen begejstret for - tværtimod. Begge kaldte Nørgaards reaktion for respektløs.

- Der er rigtig mange unge spillere, der tænker 'mig, mig,mig'. Det kan du ikke bruge til noget. Holdet skal stå sammen, og det er bare ikke okay. Det er dårlig adfærd, udtaler Poul Hansen, der bakkes op af Peter Graulund.

Se også: Brøndby-spillerne får en sveder

- Jeg forstår det slet ikke. Unge mennesker, der ikke har mere respekt over for træner og holdkammerater. Man sætter sig selv over holdet. Det har jeg det meget svært med, siger Graulund og tilføjer:

- Han bliver skiftet ud på samme tidspunkt som Ronnie Schwartz, som accepterede det - for det er træneren, der bestemmer. Længere er den ikke. Og det skal man acceptere.

Se situationen med Christian Nørgaard i videoen øverst i artiklen, og hør de to eksperter uddybe deres argumenter.

TV: Herunder kan du se highlights fra opgøret

 

69 kommentarer
Vis kommentarer