Ekstatisk Zorniger-fan cyklede ind i hegn

Brøndby har første træning efter fyringen af Alexander Zorninger. Ekstra Bladet er til stede ved dagens træningspas

Reportage fra træningsbanen i Brøndby.

BRØNDBY (Ekstra Bladet): Dag 1 i Brøndby IF efter fyringen af Alexander Zorniger.

Den tyske træner der skilte vandene i Brøndby og mandag fik stukket en fyreseddel efter et makværk af en kamp mod Esbjerg søndag.

De tidligere assistenter Martin Retov og Matthias Jaissle står nu i spidsen for det pressede danske mandskab, og i dag onsdag havde de så første træningsdag som nye chefer.

Men glemt er den tidligere tyske boss bestemt ikke. Det kom sig således til udtryk undervejs til træningen, da en cyklist i cykeltøj kom susende forbi træningen. Manden løftede sin sin hånd, mens han råbte 'Alexaander Zooorniger', hvorpå han få øjeblikke senere kørte ind i et hegn. Manden formåede dog at blive på cyklen og kunne forlade pladsen uden skrammer.

Artiklen fortsætter under billederne...

Foto: Lars Poulsen
Foto: Lars Poulsen

Foto: Lars Poulsen
Foto: Lars Poulsen

Foto: Lars Poulsen
Foto: Lars Poulsen
 

Alexander Zorniger fik en uopsigelig kontrakt med Brøndby, da han forlængede i 2017. Det betyder, at han nu får mere end fire mio. kr. med sig efter fyringen. Foto: Lars Poulsen. Brøndby Milliondyrt farvel til Zorniger

Brøndby-træneren Alexander Zorniger blev mandag middag fyret. Foto: Lars  Poulsen Brøndby - Spillerne var udtryksløse og helt tomme i blikket

Imens trænede Brøndbys trup videre på banen, hvor stemningen var fin og god. Spillerne er så professionelle, at hverdagen fortsætter for dem. Nu er det bare nogle andre, der råber af dem på træningsbanen.

Det mest synlige bevis på, at det er nye tider i Brøndby, var, at der i dag kun er et træningspas for truppen, hvor der under Zorniger altid var to træninger om onsdagen.

Omkring 30 fans var dukket op til træningen under de nye chefer, som naturligt nok brugte meget tid på at iagttage spillerne. Truppen var i øvrigt fuldtallig på nær den langtidsskadede Kasper Fisker, som er ude resten af sæsonen.

Der forventes i øvrigt at komme ændringer til søndagens kamp mod Randers. Kamil Wilczek er blevet klar efter karantæne, mens Hany Mukhtar, der startede ude søndag, også forventes at være med fra start, når Brøndby skal revanchere 2-1-blamagen mod Esbjerg.

Vi arbejder i øjeblikket på interviews og reaktioner fra både de nye trænere og spillere til den nye situation på vestegnen.

Glemt er Zorniger ikke..

Foto: Lars Poulsen
Foto: Lars Poulsen

Foto: Lars Poulsen
Foto: Lars Poulsen

Foto: Lars Poulsen
Foto: Lars Poulsen
 

Brøndby Skadet Brøndby-spiller går glip af hele foråret

82 kommentarer
Vis kommentarer