Elmander færdig i Brøndby

Johan Elmanders agent fortæller, at angriberens tid i Brøndby er slut til sommer og siger videre, at svenskeren ikke fortsætter karrieren i Skandinavien

Johan Elmanders tid i Brøndby er ved at lakke mod vejs ende, da svenskeren er fortid i klubben fra Vestegnen til sommer.

Det svenske medie Expressen skriver, at Brøndby og Elmander er blevet enige om at afslutte samarbejdet til sommer.

Her udløber den 34-årige svenskers kontrakt nemlig med mandskabet fra Vestegnen.

Brøndby-angriberens agent Anders Wallsten bekræfter overfor Expressen, at Elmander snart er færdig i den danske storklub.

- Ja, det stemmer. Johan har besluttet, at karrieren i Skandinavien er slut.

Der har ellers været en del rygter om, at svenske klubber skulle have vist interesse i den 34-årige angriber.

Johan Elmander har igennem sin karriere spillet for blandt andet Feyenoord, Djurgården, NAC Breda, Brøndby, Toulouse, Bolton, Galatasaray og Norwich.

Det er stadig uklart, hvor han er at finde til næste sæson.

Som Ekstra Bladet tidligere på ugen kunne afsløre, kan flere BIF-profiler være væk til sommer. Læs mere om det herunder, hvor du også kan se, hvad Agger, Elmander og de andre tjener om måneden.
Brøndby vil gerne forlænge med Daniel Agger, der menes at få i omegnen af 450.000 kr. om måneden. Det er mere tvivlsomt med de fem øvrige, der har kontraktudløb om blot  to måneder. (Foto: Lars Krabbe) Sport og Spil Brøndby-profilers løn afsløret: En million lønkroner i spil til sommer

TV: Elmander højdepunkt - dengang FCK udraderede Brøndby 5-0

73 kommentarer
Vis kommentarer