EM-drøm kan sende bomber til Brøndby

Den polske angriber Kamil Wilczek vil væk fra Italien og bliver igen gjort til et transferemne i Brøndby, der forsøgte at hente ham i sommer

Kamil Wilczek i aktion for italienske Carpi (Foto: Massimo Morelli, Splash, Photos, All Over Press)
Kamil Wilczek i aktion for italienske Carpi (Foto: Massimo Morelli, Splash, Photos, All Over Press)

I sommer var Brøndby sat i forbindelse med den polske angriber Kamil Wilczek, der havde scoret mål på samlebånd i den hjemlige liga, hvor han blev topscorer med 20 mål for Piast Gliwice efter grund-og slutspil.

Da Brøndby første gang blev linket til angriberen var han transferfri og interesseret i at komme til en stærkere liga. Han afviste Brøndby tilbud og tog i stedet til Italien, hvor Serie A-klubben Carpi stod klar med en kontrakt.

Men siden er lykken vendt for angriberen, der i efteråret ikke har spillet meget mere end 100 minutter i Serie A, og nu er han ganske interesseret i at få fast spilletid for at kunne blande sig i kampen om at komme med det polske landshold til sommerens EM-slutrunde.

I polske medier bliver angriberen atter sat i forbindelse med et skifte til Brøndby, der i sommer hentede lejesvenden Ronnie Schwartz som ekstra kraft til offensiven, hvilket ikke har været en ubetinget succes.

Carpi skulle være ganske interesseret i at slippe angriberen - enten via en handel eller lejeaftale - og hovedpersonen selv er ikke i tvivl om, at han skal finde en ny klub her og nu.

- Det italienske kapitel er lukket. Min fremtid bliver afgjort inden for de næste to-tre uger, lyder det fra Kamil Wilczek i følge det polske medie katowickisport.

Bendtner og Kjær kan have spillet deres sidste EM-slutrunde. Ekstra Bladet har set tilbage og vurderet, hvordan det er gået de tidligere stjerner in spe - og hvordan den kommende generation ser ud. (Foto: Lars Poulsen) Sport og Spil De spilller i 2020: Her er fremtidens landshold

I sommer bekræftede sportschef i Brøndby, Troels Bech, at man havde forsøgt at hente polakken. Brøndby står overfor et transfervindue, hvor man primært skal skille sig af med spillere, fortalte Bech til Ekstra Bladet tidligere på ugen.

Men Wilczek kan være en afløser for den løntunge Johan Elmander, der rygtes hjem til Sverige, hvor angriberens tidligere klub Örgryte skulle være klar til at tage imod.

Klubejeren Matz Thorsson har tidligere sagt, at de vil 'satse som ind i helvede i næste sæson og gerne vil hente Elmander hjem', og nu har de taget kontakt til ham.

- Han kan absolut komme hjem. Han var positiv. Men meget mere kan jeg ikke sige lige nu, sagde Thorsson til Fotbollskanalen.

Wilczek fylder 28 år i næste og jagter måske sine næste mål i gult og blåt.

Se også: Nu starter januar-udsalget: Disse stjerne-køb venter vi på

Se også: Brøndby forsøgte igen at få polsk angriber

Se også: Brøndby-boss har travlt med at sende spillere væk

34 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere