Endnu et køb er på plads: Brøndby henter Esbjerg-spiller

Brøndby har forstærket offensiven med Kevin Mensah, der er er købt fri i Esbjerg og ansat på en kontrakt, der løber frem til sommeren 2020

Kampen for spilletid på de offensive positioner i Brøndby er blevet en tand hårdere.

Det står klart, efter at Superligaklubben mandag har offentliggjort, at man har hentet Kevin Mensah i Esbjerg. Den 25-årige angriber, der kan besætte flere positioner i offensiven, har skrevet under på en kontrakt, der binder ham indtil sommeren 2020.

Han bliver Brøndbys andet indkøb i 2017, efter klubben hentede den norsk/ghanesiske målmand, Adam Larsen Kwarasey tidligere på måneden. Ifølge klubbens sportsdirektør Troels Bech er der tale om en godt match.

- Kevin Mensah er en hurtig og eksplosiv spiller med en god teknik, der passer godt ind i den måde, vi spillere fodbold på i Brøndby IF, siger Troels Bech i en pressemeddelelse.

- Han er hentet til at forstærke kampen om pladserne på angrebspositionerne, men han har i både Esbjerg fB og Viborg FF bevist, at han også fungerer som en dygtig midtbanespiller. Derfor er vi glade for, at vi kunne blive enige med både Esbjerg fB og Kevin om et skifte, fortæller Bech.

Der kommer dog til at gå lidt tid, før Mensah for alvor kan få lov at give prøver på sit talent hos sin nye arbejdsgiver. Han har i slutningen af 2016 været igennem en operation for sportsbrok, og i sin første tid på Vestegnen kommer han ikke til at tage del i træningen for fuld kræft.

Der er dog formentlig kun tale om et par uger på lavt blus, og det obligatoriske lægetjek i forbindelse med skiftet blev da også bestået uden problemer, slår Troels Bech fast.

-  Vi er trygge ved det forløb, og nu gælder det om at få bygget Kevin op i et passende tempo, så han kan bidrage med sine evner til både træning og kamp, fortæller Troels Bech.

Hos Esbjerg erkender man, at der var tale om et godt tilbud fra Brøndby, og da Mensah samtidig havde givet udtryk for, at han ønskede at prøve sig af i et nyt miljø, lå en handel lige for. Det fremgår i en udtalelse fra Esbjergs sportsdirektør Ted Van Leeuwen

- Kevin Mensah har givet udtryk for, at han havde behov for en ny udfordring, og Brøndby fremsatte et tilbud, som vi kunne acceptere. Der er grund til at takke Kevin for indsatsen i EfB og ønske ham det bedste for fremtiden, siger Van Leeuwen.

Esbjerg har tidligere i januar sendt Ryan Johnson Laursen og Casper Nielsen til OB, mens Bjørn Paulsen har forladt den vestjyske klub til fordel for Hammarby i Sverige.

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

Se også: Bred Superliga-interesse: Men han må kun spille for Brøndby i foråret

Se også: Trods rygter: Brøndby-bomber skal ingen steder

Se også: Storm i Esbjerg: Boss i skarpt opgør med fortidens svigt

150 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere