Farvel til pløjemark: Brøndby lægger nyt græs til sommer

Brøndby IF vil allerede til sommer anlægge et nyt græstæppe på hjemmebanen. Oprindeligt var planen, at det først skulle ske til sommeren 2016

Daniel Agger forlader et ikke alt for kønt græstæppe på Brøndby Stadion. Snart bliver der ændret på underlaget, forsikrer klubben. (Foto: Gregers Tycho)
Daniel Agger forlader et ikke alt for kønt græstæppe på Brøndby Stadion. Snart bliver der ændret på underlaget, forsikrer klubben. (Foto: Gregers Tycho)

Brøndby IF's græstæppe på hjemmebanen har den seneste tid været udsat for en del kritik på grund af dens beskaffenhed, og oprindeligt var planen, at den først skulle udskiftes i sommerpausen i 2016.

Men klubben har arbejdet målrettet på at finde at fremskynde den renovering, og nu oplyser Brøndby IF, at den allerede i den kommende sommerpause vil gå i gang med arbejdet, der skal give spillerne i klubben gode forhold på eget græstæppe. Det oplyser administrerende direktør Jesper Jørgensen.

- Vi har vendt alle sten i forsøget på at få udbedret banen hurtigst muligt og få igangsat en løsning, der også holder på den lange bane. Det er nu lykkedes os at sammensætte en tidsplan for banerenoveringen, der kan afvikles i den kommende sommerpause. Rent økonomisk inkluderes banerenoveringen i vores 2017-plan, siger Jesper Jørgensen til klubbens hjemmeside.

Se også: Alt som det plejer: Kæmpe minus i Brøndby

Han erkender, at det dårlige græs har været et tilbagevendende problem for ham og klubben, og nu ser han frem til at få et ordentligt græstæppe, der kan gøre spillet bedre for holdet.

- Der er ingen tvivl om, at banen i de sidste måneder har været en stor sten i skoen, så vi ser frem til at få løst problemerne én gang for alle til sommer. Det er klart, at Brøndby IF skal have en stadionbane, vi kan være stolte af, og som er befordrende for den type fodbold, vi praktiserer, siger Jørgensen videre.

Direktøren oplyser desuden, at klubben forventer, at den nuværende banes tilstand vil stige i kvalitet i takt med forårets komme.

Se også: Efter derby: Sager mod både Brøndby og FCK

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

26 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere