FCK afviser kontroversielt Brøndby-skifte

Ifølge Fyens Stiftstidende har FC København afvist at leje Bashkim Kadrii til Brøndby og FC Nordsjælland. Et skifte til førstnævnte klub havde også været kontroversielt

Det skorter på spiletid for Kadrii i FCK. Den får han ikke mere af i Brøndby. Foto: Lars Poulsen
Det skorter på spiletid for Kadrii i FCK. Den får han ikke mere af i Brøndby. Foto: Lars Poulsen

Torsdag aften kom det frem på fyens.dk, at Bashkim Kadrii er i søgelyset hos OB. FC København vil gerne udleje spilleren, og fynboerne er interesseret i at hente ham til klubben til forårets kampe i Superligaen.

Nu viser det sig imidlertid, at også Brøndby og FC Nordsjælland angiveligt har været ude efter Bashkim Kadrii. Fyens.dk skriver således fredag, at FC København har afvist tilbud fra Brøndby og FC Nordsjælland, fordi klubben hellere vil leje ud til OB, der næppe bliver en konkurrent i forårets slutspil i Superligaen.

Ifølge Fyens.dk har FCK altså afvist at leje Kadrii ud til Brøndby, og med de to klubbers rivalisering in mente havde det også været ganske overraskende og kontroversielt, hvis et lejemål de to klubber imellem var blevet en realitet.

Kun to spillere er i tidens løb, siden FCK så dagens lys 1992, skiftet direkte imellem de to klubber: Angrebsreserven Morten B Nielsen, der skiftede fra Brøndby til FC København, og så den tidligere landsholdsspiller Allan Nielsen der tog turen direkte fra FCK til Vestegnen.

Bashkim Kadrii bliver i følge fyens.dk altså ikke den 3. spiller til at lave det skifte.

Allerede i sommer kunne tipsbladet.dk fortælle, at flere danske klubber har vist interesse for Bashkim Kadrii, men spilleren selv valgte at blive i FC København. Her er det kun blevet til 14 minutters spilletid på førsteholdet i efteråret.

Det er klart i FC Københavns interesse, at Bashkim Kadrii får kontinuerligt førsteholdsfodbold i foråret, hvis han skal tilbage på det niveau, han tidligere har vist i Superligaen.

Da tipsbladet.dk tidligere på efteråret ville have en kommentar fra Kadrii om situationen i FC København, ønskede han ikke at udtale sig, og det er derfor ikke til at vide, om han er åben for et lejemål i forårssæsonen.

Det er endnu ikke lykkedes at få en kommentar fra Ståle Solbakken om de nye oplysninger fra fyens.dk. Historien er heller ikke blevet bekræftet af hverken FC Nordsjælland, Brøndby eller Bashkim Kadrii-lejren.

Husker du, da Kadriis missil sendte bolden i fjæset på en FCK-fan?

47 kommentarer
Vis kommentarer