Annonce:
Annonce:

FCK-profil: Brøndby hører til i toppen

FCK-profilen Youssef Toutouh er glad på dansk fodbolds vegne for, at Brøndby er tilbage, hvor han også føler, de hører hjemme

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Brøndby IF

Superligaen har haft to helt suveræne hold i denne sæson, og præcis som i 'de gamle dage' er det Brøndby og FC København, der har distanceret de øvrige mandskaber i Danmarks bedste fodboldrække. Med til historien hører naturligvis, at FCK har været endnu mere suveræne end de blå-gule rivaler, og derfor er forspringet på 10 point før derbyet 2. påskedag.

Faktum er dog stadig, at opgøret kan betegnes som en vaskeægte topkamp, og det glæder FCK-profilen Youssef Toutouh, at Brøndby igen har fået medvind i dansk fodbold.

Annonce:

- Jeg ser Brøndby som det hold, der presser os mest. Det ligner Brøndby, som man kender dem, og jeg synes også, de hører til i toppen. Det er de begyndt at vise nu, og jeg ved ikke, om det skyldes den nye træner. Det kan godt tænkes. Jeg synes, de spiller god fodbold, men de er også gode uden bold, så det ligner det Brøndby, man kender, siger Toutouh til tipsbladet.dk og fortsætter:

- De har rigtig gode angribere og rigtig gode midtbanespillere. De har også en rigtig god målmand, så det bliver helt sikkert en svær udekamp. Det er altid svært at spille i Brøndby, og jeg er sikker på, det bliver en fed kamp.

Seneste opgør mellem  FCK og Brøndby sluttede 0-0 i Parken. Foto: Lars Poulsen
Seneste opgør mellem FCK og Brøndby sluttede 0-0 i Parken. Foto: Lars Poulsen

Brøndby og FC København har mødt hinanden to gange tidligere på sæsonen, og begge opgør endte med pointdeling, hvilket var ganske retvisende resultater ud fra spil og chancer. Dermed er dagene, hvor FCK var en overmatching af Brøndby, også forbi.

- Når man spiller mod Brøndby, som de præsterer nu, er det helt naturligt en sværere kamp, end den var tidligere, og den betyder meget for alle i klubben og i byen. Der er rigtig meget bag de her kampe, og mange mennesker bruger en stor del af deres tid på at lade op til den, så det er sjovere at møde dem nu, hvor de ligger nummer to, fastslår Toutouh.

Annonce:

FC København kommer fra et travlt program med tre kampe på under en uge, og derfor hilser midtbanespilleren det meget velkommen, at FCK har haft lang tid at forberede sig på kampen.

- Det er godt med en pause, og at der er lidt længere tid til næste kamp. Vi har spillet mange kampe på kort tid, så det er godt for kroppen, at vi nu kan få samlet lidt energi, men det er ikke sådan, at vi føler os pressede på fysikken. Vi har en bred trup, og vi har næsten alle fået rigtig mange minutter, så selv om det kan mærkes på kroppen, er vi bestemt ikke helt flade. Hvis vi skulle spille torsdag, havde jeg også været helt klar, lyder det fra Youssef Toutouh.

Det seneste opgør mellem Brøndby og FC København endte 0-0.

Nu sker det! Cypriotisk bomber til FCK fredag

Hammeren faldt: FCK-stjerne får to dages karantæne

Helt hold kan forsvinde fra Brøndby til sommer

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
En bonus på 300 mio. kr. for at handle el - virkelig!?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: