FCK’ere følte sig snydt i Brøndby

Flere FCK-spillere var ligesom Ståle Solbakken utilfreds med dagens dommer

BRØNDBY (Ekstra Bladet): Det var ikke kun FCK-manager Ståle Solbakken, der var utilfreds med derbydommer Jakob Kehlet.

Også flere af hans spillere var kritiske over for Kehlets indsats i 1-0-nederlaget i Brøndby. De bevægede sig ikke op i helt samme høje toneleje som nordmanden, men budskabet var alligevel ikke til at tage fejl af:

Ronnie Schwartz burde være blevet smidt ud, og FCK burde være tilkendt et straffespark i 2. halvleg, da Benjamin Verbic blev hevet ned i feltet af Eriksson.

- Jeg synes, at det første kort var rigtig nok, sagde FCK-keeper Stephan Andersen med henvisning til, at Jakob Kehlet i første omgang ved en fejl fik hevet det røde og ikke det gule kort op ad baglommen.

- Han (Schwartz, red.) kommer med unødig stor kraft og udsætter sin modspiller for risiko. Han måtte jo også lade sig skifte ud. Og så synes jeg, at vi bliver snydt for et klokkeklart straffespark.

- Jeg kan se helt nede fra mig, at Benjamin bliver hevet i skulderen. Jeg ved ikke, hvorfor han ikke dømmer den, sagde Stephan Andersen.

Dommer fastholder: Gult til Schwartz er korrekt:

Se også: Rasende Ståle om dommer: Det er så svagt!

Landsholdskollegaen William Kvist ærgrede sig efter opgøret på Brøndby Stadion både over nederlaget og så de to kontroversielle kendelser, der kunne have givet det intense derby et andet udfald.

- Nu kender jeg ikke de specifikke retningslinjer for røde kort, men han (Schwartz, red.) går ind i den uden hensyntagen til Tom, og bolden er meget langt væk.

- Det kan godt være, at det var i det fjerde minut, men alligevel… Den var voldsom, og det var ærgerligt, at de fik lov til. Det var en overtænding fra deres side, og det burde være straffet, sagde William Kvist, og der også mente, at Magnus Eriksson burde være blevet straffet for at hive Verbic ned i feltet i 2. halvleg:

Ekspert ikke i tvivl: Klart rødt kort til Schwartz:

- Der var straffe. Det var dumt lavet, men det plejer at være sådan i fodbold, at når man i feltet bliver hevet i skulderen og derfor ikke kan nå den bold, man skal nå, så er der straffespark.

- Det er fint nok, at der bliver gået til den i et derby. Sådan skal det være. Men det er ærgerligt, at de to ting ikke bliver dømt korrekt.

54 kommentarer
Vis kommentarer