FCM raser efter Zornigers angreb: 'Det klæder ham ikke'

Guldbejlerne mener, at Brøndby-træner gik over grænsen ved at påstå, at FCM-spiller burde udvises hver anden kamp grundet brug af albuer

IKAST (Ekstra Bladet): Alexander Zornigers meget direkte angreb på to FC Midtjylland-spillere efter nederlaget i guldbraget mandag aften bliver taget meget ilde op i ulve-lejren.

Brøndbys tyske succestræner rettede en skarp kritik af spillestilen hos både Tim Sparv og ikke mindst angriberen Paul Onuachu.

- Tim Sparv skulle ikke have været på banen. Der var klart to gule kort til ham, og det samme med Paul Onuachu. Hele ligaen ved, at han bør vises ud i hver anden kamp på grund af måden, han svinger med sine arme og albuer. Men det ved dommerne tilsyneladende ikke. Det er jeg selvfølgelig pisse irriteret over, sagde Zorninger til TV3 Sport efter kampen.

doc7052jf39zr9qgb7bkyc.jpg

Det er en melding som savner format ifølge FC Midtjyllands sportschef Svend Graversen.

- Hvad siger I til Alexander Zornigers efterlysning af rødt kort til Paul Onuachu for brug af albuer?

- Da vi taber til Brøndby på MCH Arena i en rigtig flot kamp for nylig, der giver vi Brøndby den kredit, som de skal have for det comeback de laver. Det er svært at lave, fastslår Graversen i forbindelse med træningen dagen efter triumfen i Brøndby.

- Jeg synes ikke, at det klæder Alexander Zorniger at komme med så markant en udtalelse om en af vores spillere efter kampen, hvor han sviner ham til.

- Vi taler her om en spiller, der har et internationalt snit over sig. En spiller som repræsenterer noget af det, som vi i klubberne skal gå efter for at gøre den danske liga mere interessant og attraktiv.

- Så er jeg helt sikker på, at dommerne sagtens kan klare at dømme de ting som de ser omkring Paul Onuachu, siger Svend Graversen.

Se hvordan FC Midtjylland sparkede guldkampen helt åben

Dansk landsholdsjuvel eftertragtet i Premier League

Ser du med Åge? Hylder Pierre-Emile Højbjerg i Southampton

FCM drømmer om hjælp i Parken: 'Det ville være fint'

Hvad nu Brøndby? Guldfesten blev en fuser

465 kommentarer
Vis kommentarer