FCN: I straffer kollektivet, Brøndby

FC Nordsjælland går nu i rette med Brøndby, der har frarådt sine fans at tage til Farum 30. august

FCN understreger, at de meget gerne vil have Brøndby-fans på Farum Park sidst på måneden. (Foto: Jan Sommer)
FCN understreger, at de meget gerne vil have Brøndby-fans på Farum Park sidst på måneden. (Foto: Jan Sommer)

Striden mellem FC Nordsjælland og Brøndby IF fortsætter nu.

Brøndby IF har frarådt sine fans at tage til Farum, når de to hold mødes i Superligaen den 30. august, fordi klubben ikke mener, at FC Nordsjælland lever op til Brøndbys egne krav til sikkerheden.

Se også: Strid mellem Brøndby og FCN: Ingen BIF-fans i Farum

Nu går FC Nordsjælland i rette med Brøndby IF.

- Brøndby IF har ytret ønske om at fraskrive sig udebaneafsnittet, og dermed det objektive udebaneansvar. Begge klubber har været i en fælles dialog med Divisionsforeningen om muligheden for, at fraskrive sig det objektive udebaneansvar, det er dog ikke muligt ifølge de gældende regler på området, hvilket Divisionsforeningen har meddelt begge klubber, skriver FC Nordsjælland på klubbens website.

- Derfor står vi nu i en situation hvor vi mener, at Brøndby straffer kollektivet fremfor de enkelte, som kan ødelægge den gode fodboldoplevelse. Vi har kun et ønske, og det er at afvikle kampen i en god positiv stemning, som vi altid har gjort i Farum Park, og vi glæder os til at tage i mod Brøndbys fans, lyder det videre.

Se også: Kovending: Brøndbys fans velkomne i Midtjylland - bag et net

FC Nordsjælland holder fast i, at Farum Park lever op til alle regler om sikkerhed på danske Superliga-stadioner.

Farum Park lever i øvrigt op til alle de pågældende regler om sikkerhed, som er opsat i fælles samarbejde mellem alle klubberne. FCN ønsker selvfølgelig forsat at indgå i dialogen om at forbedre sikkerheden på stadions i Danmark.

44 kommentarer
Vis kommentarer