Fik kun 10 kampe: Brøndby sælger flop til norsk klub

Fredrik Semb Berge forlader Brøndby til fordel for Tippeliga-klubben Odd, hvor han tidligere har spillet

Frederik Semb Berge fandt aldrig fodfæste i Brøndby. (Foto: René Schütze)
Frederik Semb Berge fandt aldrig fodfæste i Brøndby. (Foto: René Schütze)

10 kampe fordelt over halvandet år. Mere blev det ikke til for Frederik Semb Berge i Brøndby.

Den norske forsvarsspiller er mandag solgt til Tippeliga-klubben Odd, hvor han skal forsøge at få karrieren på ret kurs igen. For pilen nåede aldrig at pege i den rigtige retning i Danmark.

Det erkender man i Brøndby, hvor klubbens sportschef, Troels Bech, glæder sig over, at der nu er fundet en løsning, der forhåbentlig gavner både spilleren og de to implicerede klubber.

- Vi er glade for at have fundet en løsning, som i vores øjne er den helt rigtige for såvel Sembs karriere som for os, siger Bech til Brøndbys hjemmeside.

- Semb fandt desværre aldrig rigtig sit fodfæste i Brøndby IF, og med manglende udsigt for spilletid giver det mening for såvel Semb og for Brøndby IF, at vores veje i dag skilles, siger han.

Det sker to og et halvt år, før nordmandens kontrakt ellers oprindelig udløb. Men det har været sparsomt med spilletid i et midterforsvar, hvor Daniel Aggers tilstedeværelse reelt har medført, at der kun har været konkurrence om en enkelt plads.

Rasmus Falk kan se frem til en meget lukrativ kontrakt, hvis han vælger FC Midtjylland. (Foto Claus Bonnerup) OB - 9. jan. 2016 - kl. 08:58 Lønkrig brudt ud: FC Midtjylland vil forgylde OB-stjerne

I den kamp viste det sig hurtigt, at Semb Berge ikke var manden, der blev satset på. Dario Dumic og Martin Albrechtsen stod foran i køen, og det har Brøndby såvel som den norske hovedperson altså nu taget konsekvensen af.

- Nogle gange går tingene bare ikke op i en højere enhed, og hvis vi som klub skal indfri vores sportslige ambitioner, så er det bedre at tage konsekvensen og agere, snarere end at trække tingene i langdrag, siger Troels Bech, der ønsker Semb Berge held og lykke fremover.

Nordmanden vender hjem til kendte omgivelser, eftersom Odd var klubben, han forlod, da Brøndby i 2014 bød sig til og skrev under med forsvareren, der har tre landskampe på sit cv.

Hverken Brøndby eller Odd har ønsket at offentliggøre de økonomiske detaljer i forhold til handlen.

Se også: EM-drøm kan sende bomber til Brøndby

26 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere