Flere muligheder for Hjulsager: Næste skridt er udlandet

Andrew Hjulsager har spillet mange år i Brøndby, og hvis han vælger ikke at forlænge sin kontrakt, er næste skridt at komme til udlandet for den 22-årige

Næste skridt for Hjulsager er udlandet, siger Brøndby-profilens agent Søren Lerby. Foto: TV3 Sport
Næste skridt for Hjulsager er udlandet, siger Brøndby-profilens agent Søren Lerby. Foto: TV3 Sport

Denne sæson har været det helt store gennembrud for Brøndby-spilleren Andrew Hjulsager. Før Alexander Zorniger trådte til som ny Brøndby-træner, havde Hjulsager spillet 61 kampe, primært på kanten, men med den nye spillestil uden kanter, blev Hjulsager rykket ind centralt i banen. Og det har givet pote.

Centralt på banen har Andrew Hjulsager kunnet bruge sit store løbepensum og lyst til at presse højt mere end på kanten, og det har gjort ham til en profil på Brøndbys midtbane.

Men profilen kan snart være fortid. Med kontraktudløb til sommer og ingen udmeldelse om, hvor fremtiden skal være for den 22-årige spiller, kan han om et halvt år forlade Brøndby kvit og frit.

Ifølge Andrew Hjulsagers agent, Søren Lerby, er situationen den samme som med Lebogang Phiri, som Lerby også er agent for. Hjulsager ser sine muligheder an.

- Det er nøjagtigt det samme. Der er muligheder, og han vil kigge det hele an. Det gælder, at han har spillet i Brøndby i mange år, så han vil se, hvad der kommer. Det er kun en naturlig situation, siger Søren Lerby til tipsbladet.dk.

Andrew Hjulsager har været i Brøndby i mange år, og derfor er det naturligt, at han gerne vil prøve noget andet på et tidspunkt. Derfor bliver der kigget med åbne øjne mod udlandet.

- Han kigger på alt, hvad der kommer. Det er helt klart, at når man spiller i Brøndby, så er næste skridt udlandet. Hver har deres egen rute, lyder det fra agenten.

Siden sæsonen 2013/2014 har Hjulsager været en fast del af Brøndbys førstehold, men hvad fremtiden bringer for Brøndbys nummer 21, er endnu uvist.

En forlængelse med Andrew Hjulsager vil være endnu et skridt i den rigtige retning for Brøndby, hvis ikke de skal miste ham uden at få en krone til sommer. Det er allerede lykkes for klubben at forlænge med Christian Nørgaard, mens Lebogang Phiri også har udløb. Disse tre har været centrale brikker i Brøndbys succes i efteråret.

TV: Rønnow på backen i træningskamp:

Se også: Tysker sagde nej til Brøndby: Nu forklarer han hvorfor

Se også: Dansker er et lægetjek fra Malmø FF

Tyske Hany Mukhtar har haft stor succes det første halve år i Brøndby. Foto: Polfoto Sport og Spil Det dufter af sølv: Sådan mærker man Mukhtar-effekten i Brøndby

19 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere