Fodbolddanmark hylder Thomas Frank

Den nu forhenværende Brøndby-træner for opbakning fra adskillige kendte fodbold-personer for sin beslutning om at fratræde som cheftræner

Sådan sagde Thomas Frank i forbindelse med sin opsigelse

Nok var det Thomas Frank, der endte med at forlade Brøndby Stadion og Vestegnen for nu, efter formand Jan Bech Andersen indrømmede at have svinet træneren til på fanforummet Sydsiden.dk under pseudonymet 'Oscar'.

Alligevel står Frank tilbage som lidt af en vinder efter 'Oscar'-skandalen. I hvert fald blandt flere af hans tidligere spillere.

Mange af Franks 'gamle drenge' og flere fremtrædende mediefolk hylder ham nu offentligt efter dennes uundgåelige afgang. Spillerne klapper Frank af banen på grund hans menneskelige og fodboldfaglige kvaliteter, mens mediefolkene jubler over Franks format, da han på rolig vis meddelte sin afgang onsdag.     

Også unge Lebogang Phiri er ude med noget af en hyldest til sin mentor Frank, som brugte sydafrikaneren flittigt.

 

- Gennem svære tider, er det blot de modige, der genopstår. Du har gjort din del Mr. Frank, og jeg kan ikke takke dig nok for den tid jeg har haft under din ledelse. Dette er blot en test af dit mod. Din bedste tid er endnu ikke kommet. Alt held og lykke i din fremtidige gerning, skriver Phiri på Instagram.

Her er, hvad diverse sportschefer og redaktører på danske medier havde at sige om Franks farvel til Brøndby:

Sportschef på Ekstra Bladet:Fodboldkommentator på TV3 Sport:

Fodboldekspert på TV3 Sport:

Fodboldredaktør på TV3 Sport:Sportsredaktør på Berlingske:


Kanal- og digitalchef på TV3 Sport


Den altid ærlige og fodboldsnakkesalige tidligere topdommer Kenn Hansen havde også roserne fremme til Frank: