Forhandler om ny kontrakt

Dominik Kaiser er i gang med at forhandle ny kontrakt med Brøndby om fremtiden

Highlights: Fischer finder igen målene frem, mens Brøndby misbrugte chancer på samlebånd! Video: Discovery Networks Danmark.

På dagen, hvor Kamil Wilczek blev den mest scorende Brøndby-spiller i Superligaen merd 70 træffere, ville polakken slet ikke snakke om hans personlige triumf efter nederlaget til rivalerne.

- Jeg taler ikke om den rekord, fordi vi tabte kampen, siger Kamil Wilczek, der kan slå endnu en rekord, hvor scoringstimen fortsætter i sæsonen.

For polakken kan allerede i denne sæson blive historiens mest scorende spiller for Brøndby i landets bedste fodboldrække. Lige nu har Bent Turbo Christensen scoret 82 mål. Derved mangler Wilczek kun 12 træffere for at tangere den rekord.

Med 16 scoringer i sæsonens første 18 kampe, er det ikke umuligt for ham at nå den rekord.

- Vi tabte og er skuffede, erkender Kamil Wilczek, der faktisk burde have scoret mindst ét mål mere i opgøret mod FCK.

Forhandlinger på vej
Mens Kamil Wilczek har kontrakt til sommeren 2021, kan Dominik Kaiser forsvinde allerede til sommer, hvor aftalen udløber.

Er der nogen udvikling i forhandlingerne med Brøndby om en ny kontrakt?

- Der er meget snak om det, og det er fint, for det er en del af spillet og fodbold, men alt er fint for mig, og jeg er helt fokuseret på det, der foregår på banen, og så må vi se.

Vil du kende din fremtid, når du går på ferie lige om lidt? 

- Jeg taler da med min familie om situationen, og lige nu er jeg ret glad for dér, hvor vi er. Jeg kan godt se mig selv blive her.

Er der forhandlinger?

- Det kommer der. 

Men der er ikke nogen? 

- Jo, det er der.

Viktor Fischer er tilbage. FCK'eren blev den store derbyhelt med to scoringer. Foto: Lars Poulsen Superligaen Fischer forklarer vild jubel: - Kommer aldrig til at glemme det

Foto: Lars Poulsen Superligaen Drama i Parken: Fischer blev derbyhelt

Krimi Fodbold-bøller i kamp med politiet

 

 

46 kommentarer
Vis kommentarer