Annonce:
Annonce:

- Forventer, at han vender tilbage fra Brøndby

Fremtiden er uvis for Besar Halimi, der fortsat træner med i Brøndby IF. Mainz 05 forventer, at midtbanespilleren vender retur til Tyskland

Besar Halimi forventes tilbage til sin tyske klub. Foto: Anders Kjærbye / Ritzau Scanpix
Besar Halimi forventes tilbage til sin tyske klub. Foto: Anders Kjærbye / Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Brøndby IF

Brøndby IF har en række spørgsmålstegn i truppen i form af nogle lejesvende, der endnu ikke har fået afklaret fremtiden. Det drejer sig om Anthony Jung, Jan Kliment og Besar Halimi.

Mandag kunne den tyske avis Kicker fortælle, at Anthony Jung skal være tæt på at underskrive en permanent tre-årig aftale med de blå-gule, der også synes at være interesseret i at beholde Besar Halimi, der især spillede et stærkt efterår for vicemestrene.

Brøndby har lejet Halimi i Mainz 05, og lejeaftalen udløber officielt 30. juni. Indtil da skal midtbanespilleren fortsat træne med i Brøndby, og det i sig selv er et vink med en vognstang om, at Alexander Zorniger gerne ser driblestærke Halimi fortsætte på Vestegnen.

Rouven Schröder, der er sportsdirektør i Mainz 05, er ikke særlig meddelsom, når snakken falder på Besar Halimi, der aldrig har optrådt for tyskernes førstehold.

- Besar Halimi har kontrakt med Mainz frem til juni 2019, og vi forventer, at han vender tilbage engang efter ferien, siger Rouven Schröder til tipsbladet.dk.

Mens forberedelserne til den kommende sæson allerede er i fuld gang i Brøndby IF, er Mainz-spillerne stadig på ferie. De vender først tilbage i starten af næste uge, men det gælder altså i første omgang ikke Halimi, der som nævnt skal træne med i Brøndby frem til 1. juli. I den mellemliggende periode skal Brøndby og Mainz efter alt at dømme forsøge at afklare midtbanespillerens fremtid.

Besar Halimi noterede sig for 29 Superliga-kampe og syv mål i sidste sæson.

Superliga-klub køber ind hos nedrykker

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Bar røv - eller vi betaler 143 milliarder
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: