Frank om dramatisk bortvisning: Derfor blev jeg vist ud

Thomas Frank sagde intet til dommeren før sin bortvisning, forklarede han efter 1-1 dramaet. Bortvisningen skyldtes noget helt andet

Thomas Frank var ikke tilfreds med at blive bortvist. (Foto: Lars Poulsen)
Thomas Frank var ikke tilfreds med at blive bortvist. (Foto: Lars Poulsen)

Der var drama for alle pengene, da Brøndby spillede 1-1 mod FC Midtjylland på hjemmebane. En tvivlsom scoring, et direkte rødt kort, straffespark, der måske skulle have været dømt og som prikken over i’et en bortvisning til Brøndby-træner Thomas Frank i kampens døende minutter.

Thomas Frank var da også flere gange oppe at køre under kampen, men bortvisningen skyldtes ikke et iltert temperament, forklarede han til TV3+ efter kampen.

En uskøn affære på en elendig bane blev topdramatisk (Foto: Lars Poulsen) Brøndby Vanvittigt drama i Brøndby: FCM tættere på guldet

- Der sker det, at jeg bliver bortvist, fordi jeg går ned til den monitor, der står bag bænken. Jeg har ikke sagt noget til dommeren eller gjort noget. Det, som vi er fortørnede over, er, at Glen er dernede flere gange i løbet af kampen. Jeg synes, det er paradoksalt, at jeg kan blive bortvist på sådan en situation, sagde Brøndby-træneren, der blev bortvist af kampens fjerdedommer.

Med kampens resultat trækker FC Midtjylland yderligere fra i toppen, hvor de nu har 9 point ned til FCK, der tabte til OB tidligere søndag.

42 kommentarer
Vis kommentarer