Annonce:
Annonce:

Frank tøver med Brøndby-kaptajn

Thomas Frank tvivler på 'Kalle' fra start søndag - til gengæld har Martin Albrechtsen givet ham positive problemer

Thomas Kahlenberg fik Superliga-comeback i søndags. Thomas Frank tøver med at bruge ham fra start på søndag mod Esbjerg. (Foto: Lars Poulsen)
Thomas Kahlenberg fik Superliga-comeback i søndags. Thomas Frank tøver med at bruge ham fra start på søndag mod Esbjerg. (Foto: Lars Poulsen)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Brøndby IF

Da Brøndby-træningen onsdag var forbi, fortsatte Thomas Kahlenberg med spurttræningen for sig selv.

Veteranen er stærkt på vej tilbage. Han fik comeback i pokalkampen mod Holbæk og kom ind mod FCK den sidste halve time, hvor han nåede at have en fod med i den afgørende scoring.

Han havde tredjesidste fod på bolden, inden Martin Albrechtsen scorede sejrsmålet til Brøndby i 1-0 sejren mod FC København.

 På trods af den positive fremgang tøver Thomas Frank med at satse på ham fra start søndag mod Esbjerg.

- Jeg er klart i tvivl, om ’Kalle’ er parat til at spille fra start. Vi har den udfordring, at Rodolph Austin stadig ikke helt i gear. Derfor vil jeg helst undgå at have flere fra start, som jeg med sikkerhed skal skifte ud undervejs, forklarer Thomas Frank.

Annonce:

Meldingen tyder på, at Brøndby-kaptajnen igen får en rolle fra bænken og først er tilbage i startformationen to uger senere, når Brøndby møder Viborg.

Brøndby-matchvinder: Overrasket over at spille fra start  

Albrechtsen presser på
Mens Thomas Frank nok venter med ’Kalle’, har han til gengæld fået noget andet at tænke over før kampen mod Esbjerg. Ikke mindst hvem der skal være Daniel Aggers makker i det centrale forsvar.

- Martin Albrechtsen har i den grad øget konkurrencen, om hvem der skal spille ved siden af Daniel Agger. Når du – som Martin gjorde i søndags – præsterer supergodt, øges chancerne for at spille. Så ja, jeg har fået et positivt problem at tænke over, erkender Thomas Frank.

Brøndby-træneren er meget imponeret over 35-årige Martin Albrechtsen, som reelt har haft en status af reserve, fordi flere stod foran i køen.

- Men nu må jeg bare sige, at konkurrencen mellem Martin Ørnskov, Dario Dumic og Albrechtsen er meget tæt.

Annonce:

- Men jeg kan ikke rose Albrechtsen nok. Uanset hvornår vi kalder på ham, er han klar. Han er typen, der hviler i sig selv og altid topprofessionel. Det er virkelig en fornøjelse, understreger Thomas Frank.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Det er Mette Frederiksens egen skyld, at hun tvinges til at udskrive valg i utide
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: