Franks forløsning: - Fra nu af buldrer vi derudaf

- Sejren over OB skal starte en stime, siger Brøndby-træner Thomas Frank

Efter sejren over OB var Thomas Frank glad for mange ting - også angriber Teemo Pukki. Og nu mener Brøndby-træneren, at bøtten er vendt for klubben. (Foto: Lars Poulsen)
Efter sejren over OB var Thomas Frank glad for mange ting - også angriber Teemo Pukki. Og nu mener Brøndby-træneren, at bøtten er vendt for klubben. (Foto: Lars Poulsen)

BRØNDBY (Ekstra Bladet): Efter to nederlag og uafgjort mod topholdet FC Midtjylland, fik Brøndby først en sejr i fjerde forårs-forsøg.

2-0 triumfen over OB var fortjent og et resultat af stor spilovervægt overfor en modstander, der havde svært ved at indstille sig på forholdene på Brøndbys elendige bane.

For Thomas Frank var sejren også en slags forløsning. For det giver lidt arbejdsro på de indre linjer og ikke mindst lidt selvtillid til spillerne.

Johann Larsson kan tydeligt mærke, at stemningen i omklædningsrummet er blevet forandret efter  sejren over OB. (Foto: Lars Poulsen) Brøndby Brøndby-svensker efter kanon-kasse: Stemningen er lidt mere løftet nu

Brøndby-træneren er overbevist om, at sejren var begyndelsen til en sejrsstime for Brøndby.

- Det her giver ekstra selvtillid og tro på tingene. Vi skal nu i gang med en stime af sejre. Jeg føler mig overbevist om, at det fortsætter på søndag (mod FC Vestsjælland, red.). Vi kommer til at buldre derudaf nu, fastslår Thomas Frank.

Brøndby Endelig! Svensk hammer gav Brøndby-sejr

Brøndby-træneren erkender, at opgøret mod OB var en af den slags kampe, hvor Brøndby var tvunget til at vinde for at skabe ro.

- Der er skrevet en del, men jeg føler, jeg har haft en god dialog med klubben, som også har bakket fint op, siger Thomas Frank.

Når Thomas Frank nu kigger på Superligastillingen kan han glæde sig over, at Brøndby er tættere på målsætningen. For tre uger siden var Brøndby syv point fra tredjepladsen. Efter sejren over OB er der nu blot tre point til tredjepladsen i Superligaen.

109 kommentarer
Vis kommentarer