Frederik Holst: Umiddelbart skal jeg videre til sommer

Brøndby kan snart vinke farvel til endnu en af klubbens drenge. Forhandlingerne med Frederik Holst ligger stille

Brøndbys midtbanemand er formentlig igang med sit sidste halve år på Vestegnen. Foto: Jonas Olufson
Brøndbys midtbanemand er formentlig igang med sit sidste halve år på Vestegnen. Foto: Jonas Olufson

I Brøndby er Andrew Hjulsager på vej ud af døren, hvor Celta Vigo står klar med en overgangssum for offensivspilleren. Også Lebogang Phiri har været meldt på vej videre, men han ser ud til at blive det næste halve år. En af de spillere, der har stået først i køen til spilletid efter Hjulsager og Phiri er Frederik Holst. Nu er der også nyt om hans situation.

Med kontraktudløb til sommer har der været spekulationer om, hvorvidt Holsts fremtid ville være i Brøndby eller et andet sted. Hovedpersonen selv melder ikke om de store nyheder på transferfronten.

- Nej, ikke noget vildt. Nu går der jo rygter om, at Andrew skal til Spanien. Så jeg tror ikke, at Brøndby slipper mere i det her vindue. Jeg er mentalt forberedt på at give den en skalle det næste halve år frem til sommer, siger Frederik Holst til tipsbladet.dk.

Der har dog været interesse for den 22-årige spiller, der både kan gøre sig i forsvaret og på midtbanen. Et skifte bliver ikke til noget i denne omgang, men det kan blive aktuelt på et senere tidspunkt.

- Ja, det har der lidt. Lidt fra udlandet. Nede fra det tyske. Mere kan jeg vidst ikke sige om det. Det bliver nok spændende på et tidspunkt. Men jeg må nok forberede mig på en god træningslejr, give den en skalle og så få en god halvsæson.

Der kan fremover være stor udskiftning på Brøndbys midtbane. Det er ikke kun Frederik Holst, der har kontraktudløb. Også Andrew Hjulsager, Lebogang Phiri, Thomas Kahlenberg, Rudolph Austin og den lejede Hany Mukhtar har udløb til sommer.

Derfor virker en forlængelse med Frederik Holst logisk for Brøndby, hvis de ønsker at holde på en dansk kerne. Men de forhandlinger er ikke i gang.

- Det har ligget stille i et godt stykke tid. Jeg ved ikke, om man kan kalde den død. Det har jeg ikke tænkt så meget over. Nu spiller jeg for en fremtid i Brøndby eller i en anden klub. Umiddelbart tænker jeg, at jeg skal videre efter sommeren, uden at vide for meget i den her fodboldverden, udtaler Frederik Holst.

Derfor tyder noget på, at det næste halve år kan være det sidste Brøndbys fans kommer til at se med Frederik Holst i den gule trøje.

Han ar været en del af U21-landsholdets kvalifikation til Polen til sommer, ligesom han var en del af den trup, der var i Dubai tidligere på måneden. EM-slutrunden kan være et udstillingsvindue for Holst.

TV: Her scorer Holst:

FC Midtjylland sender centerforsvarer Patrick Banggaard (t.h) til Darmstadt. Foto: Lars Poulsen FC Midtjylland - 31. jan. 2017 - kl. 12:42 Millionhandel: FCM sender forsvarsspiller til Bundesligaen

Se også: Nicklas Bendtners transfervindue er afgjort

Et klubskifte for en professionel fodboldspiller er ofte en lang og omfattende proces. Polfoto Sport og Spil Kampen om de dyre ben: Sådan foregår en fodboldtransfer

9 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere