Frem sviner Brøndby: I er amatøragtige!

2. divisionsklubben blev tirsdag inviteret til indendørsstævne i Brøndby, men onsdag blev invitationen trukket tilbage af sportsdirektør Per Rud, og det er de rasende over i Valby-klubben

Boldklubben Frem kalder Brøndby amatøragtige, efter sportsdirektør Per Rud (tv.) først inviterede dem med til stort indendørsstævne og derefter trak invitationen tilbage (Foto: Lars Poulsen)
Boldklubben Frem kalder Brøndby amatøragtige, efter sportsdirektør Per Rud (tv.) først inviterede dem med til stort indendørsstævne og derefter trak invitationen tilbage (Foto: Lars Poulsen)

Brøndbys sportsdirektør Per Rud skal ikke forvente at få noget julekort fra Boldklubben Frem.

For de er godt nok sure på Brøndby i 2. divisionsklubben. Og hvorfor så det? Jo, tirsdag eftermiddag blev klubben af Per Rud inviteret med til Brøndbys store indendørsstævne, der afvikles 11. januar.

Frem takkede ja, der blev booket haltider, og kontraktspillerne blev bedt om at afkorte deres ferie med 12 dage, så de kunne træne forud for det store tv-transmitterede stævne.

Teemu Pukki er ejet af Celtic, men han kan sagtens se sig selv blive i Brøndby. (Foto: Tariq Mikkel Khan) Brøndby Pukki: Kan godt ende med at blive i Brøndby

Men glæden varede ikke længe i Frem. Onsdag aften ringede Per Rud igen til klubbens cheftræner Henrik Gundersen, der fik at vide, at invitationen var trukket tilbage.

Begrundelsen var, ifølge Frem, at Valby-klubbens tilhængere af Brøndby blev vurderet til at være i højrisikogruppen og i stedet gik invitationen til Fremad Amager.

Frem har reageret ved at lægge en nyhed ud på sin hjemmeside, hvor klubben skriver om forløbet set fra deres synspunkt, og der bliver ikke lagt fingre imellem.

Frems træner er mildt sagt uenig i BSV's udlægning i sagen om bolddrengen (Foto: Thomas Lesly Rasmussen) 2. division Frem-træner om bolddreng: Jeg er rystet

I overskriften bliver Brøndby kaldt amatøragtige, og i teksten undrer Frem sig over, at 'deres' plads går til Fremad Amager, hvis fans var involveret i slagsmål ved seneste stævne i Brøndby Hallen.

- Umiddelbart tyder det nu mere på at være en vennetjenteste over for sportschefen (Ole Bjur, red.) og træneren (John 'Faxe' Jensen, red.) i Fremad Amager, der har gjort, at denne amatøragtige handling pludselig er blevet truffet.

- Ydermere har Brøndby IF endda tidligere på dagen annonceret, hvilke mandskaber der deltager, men Per Rud har først ulejliget sig med at tage telefonen seks timer senere.

- Nu står BK Frem tilbage med spillere, der har fået inddraget deres ferie samt halleje til ingen verdens nytte takket være klubben Brøndby IF, der skal forestille at være en topprofessionel klub i Danmark. Herfra må det bare siges at være en gevaldig ommer af Vestegnsklubben, skriver Henrik Stokholm, administrator i Frem, på klubbens hjemmeside.

Superligaen TV: Er det årets største svinestreg?

Brøndby vandt hjemmebane-stævnet tilbage i januar, og ud over de blågule er deltagerne i Brøndby Hallen 11. januar Hobro, OB, FC Vestsjælland, Lyngby, Vejle, HB Køge og altså Fremad Amager.

Se, hvordan Brøndby vandt turneringen i januar i nedenstående klip:

0 kommentarer
Vis kommentarer